Másnak fog fájni...!

619 66 7
                                    



Oké..azt hiszem a mai délután lezavarása után, döntésre jutottam. És ez a döntés akkora háromszázhatvan fokot fog változtatni az életemen, hogy öröm lesz nézni. Sokszor elhatároztam már hogy ezt fogom cselekedni, de most meg is teszem...De menjünk a nap eseménydúsabb részére..

Roppant jó dolog dög melegben, az emeleten csomagolni. Miközben két percenként kortyolsz az italodba, hogy ne száradj ki. A laptopomon hirtelen videohívás indult..ami megszakította drámai gondolatmenetem. Mikor elfogadtam, Selma feje jelent meg a képernyőmön.

-Mégis mi ütött beléd tegnap?-kérdezte nyugodtan, de látszólag belül őrjöngött. Mire én csak elmosolyodtam.

-Végre megtudtam tenni amit idáig még soha-húztam magabiztos mosolyra szám, ami látszólag neki nem tetszett.

-Mit?-kiabált rám..de ez még mindig kevés volt hogy elrontsa örömöm

-végre nem dőltem be neki-röhögtem el magam-és nem kerültem csapdába ha rám nézett.-mondtam, büszkeséget nyilvánítva magamra.

-jah-röhögött fel-pont akkor nem hiszel neki, mikor igazat mond-gúnyolódott, mire kedvem lett volna vissza kérdezni, de nem tettem meg. Csak elengedtem a fülem  mellett. -amúgy a fiuk szóltak hogy menjünk ma le a Trixiebe-mondta lelkesen. Mire én meghúztam szám.

-Engem is, vagy csak téged?-lombozódtam le, hisz szerintem a fiuk sokasága haragszik rám...Marcus arca még mindig a szemem előtt lebeg...bah

-téged is. Direkt kiemeltek. Gondolták hogy ezt fogod kérdezni és inkább nem jössz. Szóval igen, téged is várnak-mosolygott kedvesen, mire én csak bólintottam, s a mosoly vissza tért.-majd átugrom előtte-szólt köszönés kép

-oké, addigra csak befejezem-mondtam miközben betömködtem egy fölsőt a bőröndömbe....Sel próbált egy kis életet vinni a beszélgetésünkbe, de lehetetlen volt..Így inkább kinyomtuk. Pár óra leteltével, sóhajtva csuktam le utolsó bőröndöm..ami hivatalosan is azt sugallta..mész haza Osloba..pedig a nyár még le sem telt..Edward megtudott mindent...és ebből szerintem már lekövetkeztetitek mi is fog történni holnap..Hirtelen csengettek, s a hangtól akkora mosoly indult meg arcomon, hogy minden fájdalmam elúszott (részben). Mivel az ajtóban ott toporgott Sel, aki már alig várta a fiuk társaságát..aha nem csak Jacobét...áááh. :)

-Remélem ők fizetik a kaját-bizakodott miközben kiértünk az utcából. Én csak szelíden felnevettem

-inkább az miatt aggódj hogy Chris meg ne egye előled..a fizetésen nem kell-csaptam rá vállára, viszonozva a tegnapi tettét, amire hirtelen felsziszentett. Lassan elhaladtunk a fogorvos mellett, amire Selma feszengve nézett..(egyszer itt húzták ki az egyik fogát..iííj inkább rángatták..mondjuk azt hogy azután kereshetett új fogorvost..)

S mikor végre megérkeztünk a Trixiebe, lehuppantunk a fiuk mellé a sarokasztalhoz. Kicsit tartottam Marcustól, de a végén kellemesen csalódtam. Még csak egy rossz megjegyzést sem tett felém, kérdezgetett az Oslos dolgaimról..igazából egész kedves volt. Még az arcán sem láttam semmi eltérőt a beszédétől..tényleg kedves volt, hátsószándék nélkül :) Néha-Néha még Martinus is hozzám szólt..majd aztán próbált úgy csinálni mintha másnak mondta volna..no comment..

-Mit kértek lányok?-lépett oda a pincér Selmára és rám pillantva

-ÖÖ sült krumplit kechuppal, és egy dupla húsos burgert-hadarta el gyorsa Sel..mire a pincér srác felnevetett-

-Hozzak mellé pizzát is??-nevetett-akkor nem kell még egyszer fordulnom-tette fel a lehetőséget. Mire mind annyian felnevettünk a srác gürizésén, amikor Selma itt van. Hisz kb minden percben eszébe jut valami hogy mit szeretne még enni..és két percenként hívogatja oda a pincér srácot..aki oda vissza rohangál...jó poén :D ..Sel csak kedvesen bólintott, majd a pincér hálásan fordult el tőle, s rám nézett.

Az új táncos (MarcusandMartinus f.f) łłłBefejezettłłłWhere stories live. Discover now