48.

1.3K 81 11
                                    

S Leem jsem si sedla na gauč a jen ho poslouchala.

,,Není to tak úplně válka, jako to Finn v dopisu řekl. Je to spíš takovej boj o to, kdo přežije." koukl se na mě. Já se jen zamračila a poslouchala dál. ,,Určitě víš o tý holce Raven. Jestli Finn prohraje boj, tak ho zastřelej. Jestli vyhraje Finn, všechno bude v pořádku." povzdechl. ,,Jakej boj? Co tam dělají?" ztékaly mi slzy po tvářích. ,,Kdo zabije víc lidí, vyhrál" otočil se na mě. ,,Chceš říct, že Finn zase někoho zabijí?" podívala jsem se vyděšeně na Lea. ,,Vlastně ano, ale ti lidi co tam jsou, jsou odsouzeni k smrti, takže je to vlastně v pohodě" pousmál se. ,,V pohodě?" zakřičela jsem.

Zvedla jsem se z gauče, ze židle sebrala svou mikinu a běžela domů.

Odemkla jsem dveře a uviděla svoje rodiče, jak na mě udiveně koukaj.

,,Ahoj?" mávla jsem jim před obličejem. ,,Co to máš na rukách?" chytl mě táta za obě ruce. ,,Ty se řežeš?!" zařval na mě. Jedna mi přiletěla a byla slyšet po celém baráku.

Chytla jsem se na místo, kde jsem dostala od táty facku a se slzama v očích se na něho podívala.

,,To kvůli Finnovi, Tamaro?" zamračila se na mě máma. ,,Ne! Prostě to neřešte!" silně jsem polkla. ,,Jestli ti ten kudrnatej idiot něco udělal, tak mu zlomim obě ruce" pohrozil mi.
,,Smrdí ti oblečení od cigaret! Ty kouříš?" zařval na mě podruhý. ,,Jo. Chceš mi další vlepit? Posluš si, tatínku" usmála jsem se na něho, i když mi ztékaly slzy z očí. Neodpověděl.

Pouze jsem se na oba dva koukla a odešla do svýho pokoje.

Sedla jsem si na postel a jen tak koukala do země. Přemýšlela jsem o všem, co se teď odehrálo.

Najednou do mého pokoje přišla moje máma.

,,Tamaro.. Několikrát mi volali ze školy, že tam už několik dní nejsi. Proč?" chytla mě za ruce. ,,Nechci" pozvedla jsem obočí a podívala se na mámu. ,,Hele..Já ve tvým věku byla naprosto stejná, ale do školy chodit musíš" dala mi pramínek vlasů, který mi padal do obličeje, za ucho. ,,Nepůjdu tam do tý doby, dokud se Finn nevrátí!" pak mi došlo co jsem vlastně řekla. ,,Kde Finn je?" zamračila se. ,,Na dovolený" zalhala jsem.

Pomalu, ale jistě! Se blížíme ke konci!🙃❤️🤔

Nenávidím Tě, WolfhardeKde žijí příběhy. Začni objevovat