9.

2.9K 153 3
                                    

Sešli jsme zatočené schody a hned zabočili do obří kuchyně. ,,Tak co si dáš?" opřel se Finn o linku. ,,Já nevim.. Čaj?" pokrčela jsem ramenama. ,,Čaj. Vážně?" zvedl obočí. ,,Co si mám jako dát jinýho" zasmála jsem se. ,,Mě" řekl s klidem. Zamračila jsem se. Myslel to vážně? No i když u něho bych se nedivila.. ,,Idiote. Udělej mi ten čaj radši" zasmála jsem se.

Finn se otočil zády ke mě a udělal čaj. Nejspíš i pro sebe, pokud jsem dobře viděla. Mezitím co se čaj vařil, si Finn sedl ke stolu.

,,Co ta modřina?" koukl se na mě. ,,Nic. Neřeš ji" protočila jsem očima. ,,Aspoň mi ji ukaž. Chci vědět jakej idiot jsem" vzdychl.

Chvíli jsem váhala, ale pak mi došlo.. Jsou to jen záda, takže je jedno, že je uvidí.

,,Fajn. Vyhrň mi to triko" otočila jsem se k němu zády, aby to triko vyhrnul. Triko jsem si musela ve předu držet, aby se nevyhrnulo celý úplně nahoru.

,,Jsem takovej idiot! Jak jsem ti to mohl udělat!" přejížděl prstem po modřině. ,,Shhh" sykla jsem bolestí. ,,Promiň" objal mě. ,,To je v pohodě" dala jsem si triko zase rychle zpátky. ,,Tady máš ten čaj" položil hrnky na stůl. Poděkovala jsem a napila se teplého čaje.

Nenávidím Tě, WolfhardeKde žijí příběhy. Začni objevovat