2

4.1K 178 8
                                    

Debilní pondělí! Debilní Wolfhard!
Zazvonil mi budík, abych už konečně vstala z postele. Nejradši bych zůstala doma, ale mám už moc zameškaných hodin.. Vstala jsem z postele a zamířila si to hned do koupelny. Vyčistila jsem si zuby, trošku se nalíčila a potom samozřejmě učesala. Z koupelny jsem hned zabočila do mé šatny, kde mám své takzvané království. Vybrala jsem si černé a trošku potrhané džíny. Bílé triko a na to černou koženou bundu.
Vzala jsem si svůj černý kožený batoh a už to zamířila ke dveřím, kde jsem se obula. Klasika, vzala jsem si svoje Vans boty a vyrazila. Teda než jsem vyrazila, tak jsem se musela zhluboka nadechnout.

Cestou do školy jsem potkávala ostatní, co už nestíhali. Já věčně nestíhám, ale nedělám z toho vědu. Učitelé už si na to zvykli, že chodím pozdě. Proč asi taky chodím pozdě že?..
Zpomalila jsem chůzi. Předemnou šel totiž ten frajírek Wolfhard. Schovala jsem se za strom a počkala, až bude trošku dál. ,,Ufff" oddychla jsem si. Vylezla jsem a šla. Stejně jsem musela jít trochu pomaleji, protože stále byl předemnou.

Vešla jsem do školy. Všichni byli už u svých skříněk, ale já se tam bála jít. Mám skříňku hned vedle něho.. Nadechla jsem se a riskla to. Přišla jsem ke své skříňce a odemkla si jí. Dala jsem si vlasy tak, abych na něj neviděla, radši. ,,Ty nikdy nebudeš drsná, Tamaro" zasmál se a přimáčkl mě na kliku skříňky. Sykla jsem bolestí a on odešel do třídy. Bože moje záda! Bolí to!

Vzala jsem si potřebné věci a zamířila to do třídy. Ach, já tak nesnáším svojí třídu. Nebo spíš tu jeho partu, ve který je polovina třídy. Koukala jsem do země a zamířila to hned do mé lavice. Sedla jsem si na židli a své nehty zaryla do mé ruky. Pomáhá mi to se stresem.
Zavřela jsem oči a čekala, až přijde vyučující.
Moje lavice se trošku zatřásla. Prudce jsem otevřela oči a mé srdce začalo rychle bít. Seděl na ní Wolfhard. ,,Si nespala nebo co" koukl se na mě povrchně a sjel mě pohledem od shora až dolů. ,,J..já" zakoktala jsem. ,,J..já.. Co já? Drž hubu ty špíno" olízl si dlaň a otřel si ji o mou tvář.
Do mých očí se nahrnuly slzy. Zvedla jsem se ze židle a rychle běžela na záchod.

Opřela jsem se umyvadlo a jen hleděla na sebe v zrcadle. Slyšela jsem pár holek z jeho party. Rychle jsem běžela ke kabinkám a do jedné jsem za plula. Zamkla jsem se tam a snažila se být ticho.

Tohle nebude mít moc částí, teda aspoň doufám 😀 Záleží jak vás to bude bavit..💙

Nenávidím Tě, WolfhardeKde žijí příběhy. Začni objevovat