3

3.5K 178 7
                                    

Byla jsem ticho a skoro ani nedýchala. O něčem si povídaly a já se snažila poslouchat co říkají. ,,Dneska se s Finnem vyspim" řekla jedna z nich. Zamračila jsem se a říkala si, co to je sakra za krávu. ,,Ta Tamara je upřímně chudák, protože co ji Finn dělá, bych asi nesnesla" řekla jedna holka s jemným a celkem krásným hlasem. Nad tou větou jsem se pousmála a počkala až odejdou. Slyšela jsem jak už se zabouchly dveře, a já mohla konečně odejít z kabinky. Šla jsem k umyvadlu a ještě jednou se prohlídla v zrcadle. Dala jsem si na hlavu kapuci a šla do třídy.

Koukala jsem do země a ani jednou jsem se nekoukla před sebe. A právě to byl ten problém. U dveří stál Wolfhard a já si ho nevšimla. Zatáhl si mě k sobě za můj pas a já se začala klepat a potit. ,,Prosím nech mě" šeptla jsem a k tomu mu hleděla přímo do jeho hnědých očí. Stála jsem na spičkách, protože mě držel tak silně a debilně, že jsem nemohla stát. Neudržela jsem se a spadla na něho. Myslela jsem, že mě nechá spadnout, ale on mě chytil a pousmál se. Možná není tak špatný..
Pustil mě a narovnal mi mojí koženou bundu. Šla jsem do třídy a hned to zabočila do mé lavice.

Začalo zvonit a do třídy už vešla naše učitelka. Musím říct, že ona nás nic nenaučí. Vždy řekne, že má něco na práci a tou prací myslí spaní, jedení, a nebo se prostě vypaří. Položila jsem si teda hlavu na lavici a doufala, že ten den rychle uteče. ,,Tam! Tami" klepala mi na rameno spolužačka jménem Eliza. Rychle jsem se probudila a otočila se na ni. ,,No?" snažila jsem se probudit. ,,Tady ti někdo posílá nějakej papír" ukázala. Papír jsem si od Elizy převzala a snažila se papír s mýma klepavýma rukama rozbalit.
Dneska ve 20:00 u jezera v parku

Zamračila jsem se a říkala si, kdo to sakra psal. Rukopis jsem opravdu nepoznala. Papír jsem si dala do kapsy a dál ho neřešila.

Nenávidím Tě, WolfhardeKde žijí příběhy. Začni objevovat