38.

1.5K 83 5
                                    

,,Tami..Tamaro" mával mi před obličejem Finn, který se mě snažil vzbudit. ,,Hm" otevřela jsem oči. ,,Usla jsi u filmu" zasmál se. ,,Opět" protočila jsem oči a napila se. ,,Kolik vůbec je hodin?" zamumlala jsem. ,,Dost pozdě. Pojď jdeme do postele" chytl mě za ruku a vzal si mě do náruče.

Finn mě položil do postele a lehl si vedle mě. ,,Dobrou Tam" zhasl lampičku. Pak už byla jen černočerná tma.

,,Dobrý ráno" usmál se na mě probouzející se Finn. ,,Dobrý" zasmála jsem se a otočila se na bok směrem k Finnovi. ,,Co budem dneska dělat" usmála jsem se. ,,Co třeba dělat cokoliv? A večer by jsme mohli jít na nějakou párty" pousmál se na mě. ,,To beru" zasmála jsem se.

,,Hele neumim vařit" upozorňoval mě Finn v kuchyni. ,,No..já taky ne" zasmála jsem se. ,,Spojíme naše dovednosti a něco si zkusíme udělat" otevřel lednici a z ní vyndal různé věci.
,,No nevim, co chceš dělat s čokoládou, párkem, jogurtem, mrkví a sýrem" zamračila jsem se a u toho se hlasitě smála. ,,No to já taky nevim" podrbal se  na hlavě a u toho koukal na položené věci, které ležely na lince. ,,Asi se půjdem nažrat do restaurace" zasmál se. ,,Jdem pojď " chytla jsem ho za ruku a táhla ho ke dveřím. Nazuli jsme si boty a zamkli barák.

,,Tak co si dáš? Platím" ukázal na mě Finn prstem. ,,Nechci, aby jsi za mě platil" koukla jsem se na něho smutným výrazem. ,,To mě nezajímá. Řekni co by jsi si dala" pousmál se na mě a já protočila očima. ,,Salát třeba" pokrčila jsem ramenama. ,,Salát? Tamaro já vim, že to nejíš" společně jsme se tomu zasmáli. ,,Fajn. Dám si tohle" ukázala jsem na jídelní lístek prstem a Finn kývl hlavou, pro ano.
Finn to všechno nadiktoval slečně, která za námi přišla.

Slečna s úsměvem odešla do kuchyně.
,,Co se na mě tak uculuješ" zasmála jsem se. ,,Jsi roztomilá" koukl se do země a zpátky na můj nechápající obličej. ,,Tak co je" rozhodila jsem nechápavě rukama a u toho se zasmála. ,,Ty víš, co je" pozvedl svoje obočí. Já jen protočila očima a u toho se jemně zasmála. ,,Půjdem?" Finn dal očima náznak na záchody. ,,Jsi blázen? Tady?! Za chvíli nám přinesou jídlo ty blázne" řekla jsem šeptem. ,,Tak tady máte jídlo" pousmála se slečna a na stůl nám položila talíře s jídlem a pitím. Potom jen odešla.
,,Vidíš? Říkala jsem, že nám každou chvíli přinesou jídlo" přitáhla jsem si talíř blíž a hned se do něho pustila.

Trošku nudná kapča, ale příští by MĚLA být lepší !❤️ Uvidíme se u další kapitoly💕

Nenávidím Tě, WolfhardeWhere stories live. Discover now