13.

2.5K 137 1
                                    

Už vidím jak má každej partnera.. Prostě tam budu sedět na židli a civět na ostatní, jak si užívají ples. Jestli si myslíte, že půjdu s Finnem, tak na to hned zapomeňte. Spala jsem u něho jenom, protože jsem se ho bála.

Otevřela jsem si novou kartu a dala si tam YouTube. Dala jsem si tam svojí oblíbenou písničku Rockstar. Dřív jsem tancovala hip hop a chci se k tomu vrátit. Moji rodiče nevědí, že jsem ho tancovala. Zabili by mě.

Jelikož mám celkem velký pokoj, tak tam mám i místo u okna na tancování. Písničku jsem dala na největší hlasitost a začala tancovat.

Písnička skončila a já ucítila jak na mě někdo civí. Zamračeně jsem se koukla do okna. ,,Vždyť jsme se před chvíli viděli" řekla jsem si pro sebe.

Rukou jsem mu naznačila, že jdu ke dveřím. Sešla jsem schody a před dveřmi se ještě zhluboka nadechla, pak jsem otevřela.

,,Finne teď jsem se viděli" zamračila jsem se. ,,Pojď dovnitř, ať nejsi v tý zimě" chytla jsem ho za ruku a vtáhla ho dovnitř.

,,Co potřebuješ, Finne?" dala jsem si ruce do kapes. ,,Chyběla jsi mi" objal mě ze zadu. ,,Finne" otočila jsem se na něho. Ach, ty jeho krásný oči.. ,,Jsi tak perfektní Tamaro" hrábl mi do vlasů.
Pouze jsem se pousmála, ale když to řekl.. Chtělo se mi brečet.

Nenávidím Tě, WolfhardeNơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ