23.

2K 110 3
                                    

,,Tamaro, už by jsi se měla připravit" budila mě máma. ,,Jo už jdu" protočila jsem očima.

Vyskočila jsem z postele a hned to zamířila do koupelny. Tam jsem udělala všechnu hygienu a vrátila se zpátky do pokoje. Sedla jsem si k mé toaletce a začala se líčit. Po nalíčení jsem si učesala své krátké vlasy. Celkem hodně rychle rostou, takže už mám takové mikádo.
,,Tak fajn. Teď ty šaty" přišla jsem ke skříni. Šaty jsem vytáhla a sama se pro sebe usmála.  Šaty jsem bez problému oblékla a ještě se prohlédla v zrcadle. Samozřejmě nechyběla i fotka na instagram.

,,Můžem jet?" usmála se na mě máma. Já jsem jen kývla a ještě si ze židle vzala svou zlatou kabelku, do které jsem si dala pár peněz, rtěnku a pak samozřejmě i mobil. Pak už jsem jen cupitala v podpatkách po schodech do auta.

Jeli jsme snad ani ne 5 minut. Táta zastavil před školou, kde se to konalo. ,,Tak si to užij" usmála se na mě máma. Úsměv jsem ji oplatila. ,,A žádný blbosti s tim klukem" ukázal na mě prstem Táta. ,,Jasný" zasmála jsem se a vystoupila z auta.
Ještě před vchodem jsem se zhluboka nadechla.

Vstoupila jsem. Všude takových lidí, kteří tančili, popíjeli a někteří smutnili nad tím, že nemají partnera. To bych byla i já, kdyby nebylo Finna.
Všude jsem ho mezi těma lidma hledala. Nakonec jsem ho našla na konci areálu, kde se bavil se svou partou. Hned jsem k němu šla a už viděla, jak se na mě z dálky uculuje.

Finn se odpojil od své party a přešel ke mně. ,,Jsi tak nádherná, Tamaro" usmíval se jako sluníčko. ,,A ty jsi přednádhernej" objala jsem ho. ,,Zatancujem si?" zeptal se. Kývla jsem a on mě chytil za ruku. Pak už jsme zapluli do davu a tančili.

,,Tancuješ úžasně" zasmál se Finn. ,,Ne tak, jako ty" zasmála jsem se nahlas. ,,Chceš něco k pití?" ukázal Finn na kelímky, co byly na stolech. ,,Colu?" zasmála jsem se. ,,Colu? Fajn tak Colu teda" zasmál se a pak už jsem ho viděla u stánku.

,,Tak tady to máte milá dámo" podal mi kelímek s pitím. ,,Děkuji pane" usmála jsem se. S Finnem jsme si sedli k prázdnému stolu. S Finnem jsme si tam povídali hrozně dlouho. Ještě jednou si zatancovali. ,,Už mě to tady celkem nudí" zamračila jsem se na tancující dav a na učitele. ,,Jestli chceš, tak vypadnem. Vim o jednom místě, kde nikdo nechodí a tobě by se tam líbilo" objal mě okolo ramen. ,,Beru cokoliv" usmála jsem se.

,,Finne to je nádherný místo" řekla jsem s údivem. S Finnem jsme byli na nějaké vysoké skále, na které byla i lavička. Sedli jsme si tam a jen koukali na hvězdy. ,,Nádhera" šeptla jsem.
,,obloha je krásná, ale raději bych se díval na tebe, protože máš ve tvých očích více galaxií než počet hvězd na obloze" řekl mi Finn přímo do očí.

Budu se snažit, aby příští kapča byla zajímavější ❤️

Nenávidím Tě, WolfhardeWhere stories live. Discover now