5

3.3K 168 12
                                    

Wolfhard. Vedle mě seděl ten namyšlenej dement. Rychle jsem se zvedla z lavičky a chystala se odejít, ale on mě chytl za pas a přitáhl si mě k sobě. Jeho hlava se opřela o moje rameno a já stuhla. Nemohla jsem se hýbat. Nešlo to. ,,Prosím neubližuj mi" šeptla jsem se zavřenýma očima. ,,Jen tu semnou zůstaň a nic ti neudělám. Slibuju" propletl své prsty mezi mýma.

Sedla jsem si teda raději na lavičku. Moje ruce se klepaly a mé srdce bilo jako o život. Nic jsem neříkala. Pouze jsem hleděla do jezera a čekala až budu moct jít domů. ,,Čeho se tak bojíš Tamaro?" zasmál se. ,,T..tebe" šeptla jsem si pro sebe, ale byla jsem si jistá, že to v tom tichu slyšel taky. ,,Mě? Proč?" sáhl mi na stehno. Cukla jsem nohou abych tam neměla tu jeho ruku. Bůh ví na co všechno už sahal. ,,Ty se mě ptáš proč? Děláš si ze mě srandu?" koukla jsem na něj a sebrala odvahu na něho zakřičet. ,,Víš jak mě ze dneška bolej záda do píči? Víš vůbec jak velkou tam mám modřinu? Když jsi mě sledoval? Proč jsi mě vůbec sledoval!?" zařvala jsem. Koukám, že už se celkem nebojím a probouzí se ve mě moje druhá stránka. ,,Bože uklidni se Tamaro. Nevěděl jsem, že ti to způsobí takový bolesti a modřinu, oukej? Nesledoval jsem tě, pouze jsem šel okolo tvýho domu" prohrábl si své havraní vlasy. ,,Kde jsi vzal moje číslo" pozvedla jsem obočí. ,,Tvůj Facebook, zlato" pousmál se. ,,Kurva!" řekla jsem si v hlavě. ,,Neříkej mi laskavě zlato. To si říkej těm svým děvkám" ironicky jsem se pousmála. Vůbec nevim kde jsem na to vzala odvahu s nim takhle mluvit. Kde je sakra ta stydlivá Tamara, která se bála promluvit na Wolfharda? Zmizela snad?

,,Ukážeš mi tu modřinu?" koukl se na mě. Chvíli jsem o tom uvažovala, ale ne sakra! To nesmíš! Ještě mi mě začal osahávat, kdybych si triko sundala. ,,Nemůžu, promiň" silně jsem polkla. ,,Proč" zamračil se jemně. Srdce mi začalo oběť bušit a já se začala potit. ,,Prostě nemůžu" otočila jsem hlavu k jezeru a hleděla do něho. ,,Mě to ukázat můžeš" začal na mě sahat. Začal na mě sakra sahat! ,,Nesahej na mě do píči" zvedla jsem se z lavičky. ,,Tak promiň bože" protočil očima.

Měla chuť odejít. Opravdu měla, ale zároveň se mi nechtělo.. Proč mám pocit, že se mi začíná líbit Wolfhard?

Nenávidím Tě, WolfhardeWhere stories live. Discover now