8.

3.2K 150 55
                                    

To triko bylo totálně průsvitný! Jakto, že jsem si toho nevšimla?

Povzdychla jsem si a koukla se zpátky na Finna, který se uculoval jako malý dítě, když vidí nějakou hračku. ,,Musím si to převlíknout" protočila jsem očima. ,,Nemusíš. Stejně už jsem je viděl" pousmál se. ,,To mě nezajímá. Otoč se" ukázala jsem na něho prstem. ,,Nebudu se otáčet. Však už je to jedno" pokrčel ramenama. ,,Fajn tak se otočím já" zasmála jsem se. Bohužel mi nedošlo že ze strany je zrcadlo a všechno bylo vidět. Ach to moje myšlení. Otočila jsem se a triko sundala. Rychle jsem čapla jiný a oblékla si ho. Vypadalo v pohodě.

Otočila jsem se na Finna, který byl červený jako rajče, ale jeho uculování nepřestalo. ,,Co je" zasmála jsem se. ,,Je zas průhledný?" zvedla jsem obočí. ,,Ne. Jenom že támhle je celou dobu zrcadlo a všechno jsem viděl" ukázal na zrcadlo. Rychle jsem se otočila směrem k zrcadlu a plácla se do čela. ,,Ty vole. A to jsi mi to nemohl říct?!" otočila jsem se na něho zamračeně. ,,Proč bych to dělal?" zasmál se. ,,Idiote" usmála jsem se.

,,Pojď sem Tami" ukázal prstem. Raději jsem přistoupila. Co kdyby že.. ,,Sedni si na můj klín" chytil mě za pas. Jemně jsem se zamračila a raději si na jeho klín sedla. ,,Co?" podívala jsem se mu do očí a jemně se pousmála. ,,Máš hrozně hezký oči" pousmál se. ,,A ty zase hezký lícní kosti" pousmála jsem se na něho. ,,Viděl jsem tu tvoji modřinu" sklopil zrak. ,,Neřeš to" mávla jsem nad tím rukou. ,,Mrzí mě to Tamaro. Promiň" koukl se na mě smutně. ,,Říkám neřeš to. Už to ani nebolí, dobře?" usmála jsem se na něho.

Najednou jsme oba mlčeli. Jako kdyby jsme si neměli už co říct a nebo jako, když jste se zasekli a nemohli se hýbat. Přesně tak jsme se cítili. Teda aspoň já.
Koukali jsme se jeden druhýmu do očí.

Už jsme si do očí hleděli až moc dlouho. Schoulela jsem se do klubíčka, abych se vešla do křesla. Svou hlavu jsem položila na Finnovu hruď a zavřela oči. ,,Ale notak. Přece se ti nechce spát" zasmál se. Pouze jsem se pousmála. Najednou jsem cítila jeho ruku na mém zadku. ,,Možná nejsi tak špatnej" šeptla jsem. ,,Ty taky ne" usmál se na mě. Nad tím jsem se hodně usmála. Tohle bych od něho nečekala, že by mi tohle někdy řekl. ,,Dáme si něco? Jako k jídlu nebo tak" podíval se na mě s úsměvem. ,,Jojo tak jo" zasmála jsem se na Finna.

Snažila jsem se to udělat delší a zajímavý, ale opět se to nevydařilo😂🤔

Nenávidím Tě, WolfhardeKde žijí příběhy. Začni objevovat