7.

3.2K 161 14
                                    

Nemůžu uvěřit, že jsem souhlasila. Jsem fakt kus krávy, že jsem přijala spaní u největšího nepřítele.. Třeba se fakt snaží změnit.. Třeba budeme i přátele.. Třeba...
Proč mám sakra takovej pocit, že se mi začíná ten idiot líbit?! Nemůže! Nemůže se mi začít líbit. Tamaro vzpamatuj se do prdele.

> > > > > > > > >

,,Tam.. Tamaro" kýval semnou Finn. Byla jsem hluboko v mých myšlenkách. Hodně hluboko.. ,,Tamaro žiješ?!" zařval na mě a byl velmi blízko u mých očí. Rychle jsem se vrátila do reality a hodně zamrkala. ,,Jsi v pohodě?" koukl se mi hluboko do očí. ,,Promiň.. Na něco jsem myslela" zasmála jsem se. ,,A na co jsi myslela?" olízl si rty. ,,Rozhodně ne na to co ty" protočila jsem oči a zasmála se. ,,Tak půjdem ke mě?" pousmál se. Zhluboka jsem se nadechla ,,Je někdo u tebe doma?"

koukla jsem na něho. Ach ty jeho lícní kosti! Zamilovala jsem se do nich.. Kurva Tamaro dost!

,,Ne není.. Rodiče pracujou a já jsem většinou doma sám" pokrčel ramenama. ,,Aha" obětovala jsem mu jemný úsměv. ,,Tak jdem" přiložil mi ruku na můj pas.

Mým tělem projela husina a zadrkotaly mi zuby. ,,Je ti zima?" zastavil se a koukal na mě. ,,N..ne" pousmála sem se a chytla ho za ruku, jako pokyn aby šel.

Dorazili jsme k němu domů. ,,Wau" řekla jsem si pro sebe, ale bylo mi jasný, že to slyšel i on. Připadala jsem si jako v nějakým království! Nádherný moderní dům. Každý kout jsem si s nadšením prohlédla. Stále jsem se otáčela ze strany na stranu. ,,Jsi tady jako Alenka v říši divů" zasmál se. ,,Máš to tady úplně nádherný!" chytla jsem ho za ruku a s nadšením poskočila. ,,Pojď dám ti nějaký mámino oblečení. Kupuje si nový a nový a pak to všechno stejně nenosí" chytl mě za ruku a táhl mě po schodech do šatny.

,,Tak vyber si co budeš chtít" poplácal mě po zádech a sedl si tam do nějakýho křesla. Koukám že jeho máma nemá moc tepláků.. Nebo vlastně.. Ona nemá ani jedny.. Má jenom až moc extra krátký kraťasy.. Bohužel mi nezbývalo nic jinýho než si jedny z nich vzít. Vybrala jsem si světle růžové s mašličkou ve předu, potom bílé triko. Když jsem si vybrala oblečení, tak jsem se otočila na Finna. ,,Finne to budeš na mě čumět? Chci se převlíknout" zasmála jsem se. On se jen šibalsky zasmál a stále na mě čuměl. ,,Tak se aspoň otoč!" protočila jsem oči a u toho povzdychla. Finn se teda otočil a čekal až se převlíknu.

Rychlostí blesku jsem si sundala džíny a rychle si navlékla kraťasy. To samé i s trikem. Rychle jsem ho sundala společně s podprsenkou a rychle si navlékla tamto triko.

,,Fajn už se můžeš otočit" řekla jsem udýchaně. ,,To byla rychlost!" zasmál se a zaměřil na mou hruď. ,,Ty jsi si sundala i podprsenku?" zeptal se. ,,No sundala no. Přece s ní nebudu spát. Víš jak to tahá?" zasmála jsem se. ,,Tak počkej. Jak to víš?! Ty jsi mě sledoval?!" zamračila jsem se. ,,Ne nesledoval, jenom je to triko trošku průhledný zlato" zasmál se. Rychle jsem se podívala a ano. Bylo průhledný jak svině.

Snažila jsem se to udělat zajímavý, ale moc se to nepovedlo 😂

Nenávidím Tě, WolfhardeWhere stories live. Discover now