34.

1.5K 101 14
                                    

~Tamara~
Probudil mě otravný zvuk budíku. ,,Drž už hubu" zařvala jsem na budík a vstala z postele.

Šla jsem se napít do kuchyně a potom jsem si to zamířila do koupelny. Tam jsme udělala vše co bylo potřebné a šla se obléknout. Vzala jsem si černé šaty a k tomu černé tenisky. Ze stolu si vzala telefon a klíče a už šla do školy.

Po cestě jsem si dala sluchátka do uší a ponořila se do světa hudby. Hned se všechno zdálo hezčí. Byl to jako sen, ale bohužel tohle je realita. Stála jsem u školy a čekala až se otevře.

Když už byla konečně otevřená, jsem šla ke skříňkám a tam si dala potřebné věci. Najednou se vedle mě otevřela další skříňka. Koho asi byla? Samozřejmě, že Wolfharda. Šla jsem blíž ke skříňce, aby si mě nevšiml. Jeho skříňka se zabouchla a já cítila jemný dotek na mém zadku. Otočila jsem se a uviděla Wolfharda jak se směje a jde do třídy. ,,Idiot" řekla jsem si pro sebe a zabouchla skříňku.

Přišla jsem do třídy a věci na hodinu hodila na svou lavici. Sedla jsem si na židli a nohy si položila na lavici. ,,Neměla by jsi takhle sedět. Je ti vidět všechno" mrkl na mě Wolfhard a já protočila oči. Nohy jsem dala dolů z lavice a vytáhla si telefon. Projížděla jsem Instagram, než začala hodina.

Hodina matiky je někdy fakt nudná, abych pravdu řekla. Celou dobu jsem čuměla do blba a přemýšlela, co budu mít k obědu. Já vím. Zajímavé!

Začalo zvonit, což znamenalo přestávku. ,,Konečně" řekla jsem si v duchu. Stoupla jsem si a protáhla se. Ohla jsem se, abych si z tašky vytáhla svou láhev s pitím a konečně se napila. Neúspěšně! Přišel ke mně, jak jinak než Wolfhard. ,,Co chceš, Wolfharde" otočila jsem se na něho s otráveným obličejem. ,,Už mi neříkáš Finne, jo?" opřel se o mou lavici. ,,Proč bych měla" falešně jsem se na něho usmála. ,,Hele Tamaro. Fakt si potřebuju promluvit, ohledně toho našeho rozchodu." koukl se smutným obličejem na mě. ,,Co chceš říct? Choval jsem se jako naprostej čůrák bez mozku, kterej nemá žádný city..." chtěla jsem pokračovat dál, ale skočil mi do řeči. ,,Kurva Tamaro poslouchej mě!" vlepil mi silnou facku, která byla slyšet přes celou třídu. Chytla jsem se za tvář, na které se mi začal dělat rudý otisk ruky. ,,Aha. Zase mlácení? Fajn! Posluš si. Mrdni mě o roh stolu jako dřív." rozhodila jsem rukama se slzama v očích. ,,A nebo mi zase mlať hlavou do zdi a nebo víš co? Udělám to za tebe" přiblížila jsem se ke zdi a hlavou začala mlátit do zdi. ,,Dost!" zakřičela Eliza, ale nikdo ji nevnímal, jelikož každej koukal na mě. ,,Do prdele přestaň! Teče ti z čela krev!" odtáhl mě Finn od zdi. ,,Jsi pro mě mrtvej, tak už to pochop" vzala jsem si batoh a běžela ven ze školy.

Jako nevim, co jsem to zase vytvořila, ale tak co 😂😂😂

Nenávidím Tě, WolfhardeWhere stories live. Discover now