21.

2.3K 111 2
                                    

Probudily mě silné světelné paprsky od slunce. Musela jsem si zakrýt obličej a zatáhnout žaluzie, protože se to nedalo.
,,Co je dneska vůbec za den" zamumlala jsem a podívala se na telefon. ,,Pátek..nemá se něco dneska konat?" zamračila jsem se. Pak mi to docvaklo. ,,Ples!" vyskočila jsem z postele a rychle běžela do koupelny se učesat a připravit. Ples je samozřejmě až večer, ale jdu s Finnem vybrat šaty.

Jako vždy jsem si vzala svoje černé džíny a nějaký triko, které jsem našla ve skříni. Seběhla schody a chvíli koukala na televizi, než Finn přijde. Čekala jsem asi 10 minut a kudrnatá hlava už zvonila.

,,Ahoj lásko" pousmál se na mě. ,,Ahoj" zasmála jsem se a zabouchla dveře od domu. ,,Jakou barvu šatů by jsi si představovala?" objal mě okolo ramen. ,,Asi..asi červenou" zasnila jsem se. ,,Červený nejsou špatný" dal mi pusu na tvář.

Celou cestu do obchodu jsme se smáli a povídali si o různých blbostech. Křičeli jsme na celou ulici a bylo nám naprosto jedno, jestli na nás někdo koukal.

Už jsme byli u obchodu. Finn mi podržel dveře a já vešla do naprostého ráje. Bylo to tam tak nádherné! Všude byly šaty. Připadala jsem si jako Alenka v říši divů. ,,Takže červený?" zeptal se Finn, ale já ho vůbec nevnímala. ,,Tam" šeptl mi do ucha. ,,Tamaro" poklepal mi na rameno. ,,C..cože?" otočila jsem se na Finna. ,,Vnímala jsi vůbec?" zasmál se. ,,No ne. Co jsi říkal?" ušklebila jsem se. ,,No..Jestli chceš teda červený šaty" rozhodil se smíchem rukama Finn. ,,Umm..Jo asi jo! Červený!" otočila jsem se směrem k šatům a šla vybírat.

,,A co tyhle?" ukázal Finn na kračí červené šaty s uplým pasem a krajkou. Okamžitě jsem je čapla a šla si je vyzkoušet. Narvat se do nich mi musela pomoc paní, co tam pracovala. Když už jsem je měla konečně na sobě, jsem vyšla z kabinky za Finnem. ,,Finne, tak ty rozhodně ne! Podívej na ty špeky! Jsem v tom tlustá" zamračila jsem se. Finn dostal totální záchvat smíchu, když mě viděl. Upřímně? Nedivim se mu. ,,Idiote nesměj se" zasmála jsem se.

Šla jsem vybírat dál. Jedny mi padly úplně do oka. Hned jsem šaty vzala za ramínko, na kterém byly pověšené a šla si je vyzkoušet. Paní mi je vzadu zapla a já se šla ukázat Finnovi. Upřímně jsem v nich nemohla ani dýchat. ,,Ty asi taky ne viď " prohlížela jsem se v zrcadle. ,,Ty ne..Jsou moc takový načechraný, nebo jak bych to řekl. By jsi neprošla dveřma kvůli nim" zasmál se. ,,Máš pravdu" otočila jsem se a šla vybírat dál.

Vybírali jsme tak dlouho!

,,Tamaro tyhle si zkus!" zakřičel na mě Finn. Finn mi šaty podal a v mých očích se začaly objevovat malé jiskřičky. Šaty se oblékly naprosto v pořádku. Byly pohodlné a já se v nich cítila svá. Vyšla jsem z kabinky a Finn se naprosto rozzářil. ,,Tyhle berem" řekl jistě. ,,Asi jo" usmála jsem se.
Nakonec jsme vybrali tyhle šaty:

Omlouvám se, že dlouho nic nevyšlo, ale chřipka je zlo :DD Celkově jsem ani neměla chuť, něco psát

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Omlouvám se, že dlouho nic nevyšlo, ale chřipka je zlo :DD Celkově jsem ani neměla chuť, něco psát..

Nenávidím Tě, WolfhardeWhere stories live. Discover now