Κεφαλαιο 16ο-locked in

245 25 1
                                    

Lily's POV

Το παιχνιδι ως τωρα εχει στην πρωτη θεση τον Dylan και τον Steven με 9 βαθμους, στη δευτερη εμενα και τον Tyler με 7 βαθμους και στη τελευταια θεση την Ariana και τον Cameron με 2. Βεβαια ο λογος που χανουν δεν ειναι οτι δεν ειναι καλοι στο παιχνιδι αλλα το οτι τσακωνονται συνεχεια. Για παραδειγμα:
"τι ειναι αυτο που μου δειχνεις; δεν ειναι τιποτα,σηκωσ' τα κουλα σου να κανεις κατι που να με βοηθησει να καταλαβω"
"ελα ρε κοριτσι μου τι ειναι αυτο; δειξε κατι πιο βοηθητικο. Αντε μας περνανε για τοσους ποντους. Σταματα να κανεις το ιδιο πραγμα ΔΕ βοηθαει"
"γινε χρησιμος ρε αγορι μου και βοηθα με λιγο δε σε καταλαβαινω"
"μπορεις να μην κανεις σαν παραπληγικο και να δειξεις την ταινια;"

Και αλλα τετοια πολλα. Σε καποια φαση λοιπον ξαναηρθε η σειρα τους. Ο Cameron εκανε διαφορα που κανεις δε καταλαβαινε χριστο και ποσο μαλλον η Ariana που υποτιθεται οτι επρεπε να βρει και την ταινια. Κρυφοκοιταξα και ειδα οτι η ταινια λεγεται "stuck in love". Χα καλη τυχη να της το δειξει αυτο. Ολο κουνιοταν και σταματουσε λες και κλειστηκε καπου, αγκαλιαζε τον εαυτο του, κανεις δε καταλαβαινε τιποτα, εκανε καρδιες με τα χερια του, τα ξανακανε ολα απο την αρχη και η αλλη ακομα να καταλαβει. Εκει που η Ariana απελπιστηκε και ειπε ενα ευγενικοτατο "ε στο διαολο δε το βρισκω παμε παρακατω" ο Cameron φαινεται να σκεφτηκε κατι. Την σηκωνει απο το καναπε πιανοντας την απο το χερι και την φιλαει.

 Την σηκωνει απο το καναπε πιανοντας την απο το χερι και την φιλαει

Йой! Нажаль, це зображення не відповідає нашим правилам. Щоб продовжити публікацію, будь ласка, видаліть його або завантажте інше.

Ωωωωωωωωωωωωωωωωωωω. Μπραβο ρε φιλεναδααααα. Ολοι σταματησαμε να μιλαμε, ο Steven ειχε μεινει, εγω χαμογελουσα και η Ariana κοιτουσε τον Cameron...

Ar: Κρινοντας απο τις αηδιες που εκανες πριν, και αυτο που εκανες τωρα, η ταινια ειναι το "stuck in love";
Cam: Ναι...
Ar: Οκ και τωρα που το βρηκαμε...

Και τοτε τον χαστουκιζει.

Cam: Αου..τι βαρας μωρε;
Ar: Γιατι με φιλησες!

τι βαρας μωρε;Ar: Γιατι με φιλησες!

Йой! Нажаль, це зображення не відповідає нашим правилам. Щоб продовжити публікацію, будь ласка, видаліть його або завантажте інше.
The unexpected friendsWhere stories live. Discover now