Κεφαλαιο 2ο-the favour

426 31 2
                                    

Ηταν η πρωτη μερα σημερα. Η μερα οπου επρεπε να κανουμε εγγραφη.Ημασταν αρκετα αγχωμενες και εγω και η Ariana. Ετοιμαστηκαμε και φυγαμε απο το σπιτι. Στην εισοδο της πολυκατοικιας συναντησαμε τον Steven και τον Tyler.

Ar: Επ που πατε εσεις; Δεν επρεπε να ειστε στις σχολες σας;

Τοτε κοιταζονται μεταξυ τους και αρχιζουν να γελανε.

Τοτε κοιταζονται μεταξυ τους και αρχιζουν να γελανε

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Τι καθυστερημενα παιδια ειναι αυτα δε ξερω

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Τι καθυστερημενα παιδια ειναι αυτα δε ξερω... εχουνε προβληματα παντως. Κοιταζομαστε και εγω με την Ariana προσπαθωντας να καταλαβουμε ποιος τους καθαριζει αυγα στις μασχαλες και γελανε σαν τα βλαμμενα. Πηγα να ρωτησω γιατι γελανε αλλα αμεσως φυγανε..και συνεχιζανε να γελανε. Αϊντεεεεεε δε παει καλα ο κοσμος.
Μπηκαμε στη σχολη και προχωρησαμε λιγο στον χωρο. Εκτος απο το οτι ειναι πολυ ωραια εδω περα, με πολλα δεντρα και παρκακια κλπ το μερος ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ. Χωριστηκαμε μετα απο λιγο και η καθεμια πηγε στο κτηριο της σχολης της για εγγραφη.
--
Γυρισα σπιτι πριν απο την Ariana. Την πηρα τηλεφωνο αλλα δε το σηκωσε. Λιγο αργοτερα με πηρε αυτη και ειπε οτι ερχεται.Της ειπα να φερει και καφεδες. Μεχρι να ερθει βαριομουνα. Εκανα βολτες στο σπιτι προσπαθωντας να συνηθισω την ιδεα οτι πλεον δε μενω με τους γονεις μου.
Χτυπαει το κουδουνι. Η Ariana θα 'ναι μωρε σιγα μην ανοιξω. Εχει κλειδια αλλα ειμαι ΤΟΣΟ σιγουρη οτι βαριεται να τα βγαλει. Χτυπαει κι αλλες φορες το κουδουνι.

Li: Αααα ρε Ari αφου εχεις κλειδια πρεπει να ερθω εγω;

Για απαντηση πηρα αλλα δυο χτυπηματα.

The unexpected friendsWhere stories live. Discover now