Κεφαλαιο 11ο-regrets

277 28 2
                                    

Ντριιιιιιν ντριιιιιν.
Ντριιιιιιν ντριιιιιν.

Ποιος στο διαολο ειναι πρωι πρωι;
Ανοιγω τα ματια μου. Μεσημερι. Οκ. Τα ξανακλεινω προσπαθωντας να ξανακοιμηθω. Αλλα το τηλεφωνο επεμενε. Βαζω το μαξιλαρι πανω απ το κεφαλι μου. Μπα δε βοηθαει. Βλεπω στο απεναντι δωματιο την Ariana να κοιμαται σαν το μοσχαρι. Τελειως αναισθητη. Ουυ ξυπναει.

Ar: Lilyyyy τηλεφωνοοο

Η φωνη της τοσο νυσταγμενη που ηθελα να γελασω. Αλλα νυσταζα υπερβολικα πολυ για να το κανω.

Li: Σηκωσε τοοοο...
Ar: Για σενα θα 'ναι.
Li: Οχι για σενα θα 'ναι.
Ar: Αντε σηκωσε το μού χει σπασει τα νευρα.
Li: Θα μου φυγει ο υπνος, σηκωσ' το εσυ.

Ολα αυτα τα λεγαμε με κλειστα τα ματια. Ετσι γιατι θελουμε να διατηρησουμε και εναν υπνο, οχι αστεια. Ακουω ακομα τον εκνευριστικο ηχο του τηλεφωνου, ποιος σκατα επιμενει τοσο πολυ; Ακουω την Ariana να ξεφυσαει και να σηκωνεται. Μετα απο λιγα δευτερολεπτα ακουγεται σαν κατι να εσπασε. Και το τηλεφωνο σταματησε. Η καθολου νευρικη φιλη μου πεταξε το τηλεφωνο στον τοιχο. Μπραβο, οχι μπραβο...εφτασε μεχρι εκει και αντι να το απαντησει ή εστω να το κλεισει το πεταξε στον τοιχο... Συγχαρητηρια👏. Τουλαχιστον το βουλωσε το τηλεφωνο. Κατι ειναι και αυτο. Ξανακοιμηθηκα και ξυπνησα στις 5. Ενταξει τωρα μπορω να σηκωθω. Βλεπω την Ariana ακομα να κοιμαται. Δε μου κανει εντυπωση. Πηγα κατευθειαν στη κουζινα να φτιαξω καφε. Μετα απο λιγο βλεπω την Ariana να τεντωνεται και να τριβει τα ματια της ενω περνουσε απο τη κουζινα για να κατσει στο σαλονι.

Ar: Καλημερα.
Li: Καλημερα. Θες καφε;
Ar: Ναι κανε.

Φτιαχνω και τον δικο της και τον δικο μου και παω στον καναπε μαζι της. Σηκωνω το βλεμμα μου για να τη κοιταξω και τρομαζω λιγο. Δε ξεβαφτηκε εχθες και ολο το μολυβι και η μασκαρα εχουν γινει σκατα και ειναι σε ολο της το προσωπο. Η Ariana οταν με κοιταει παιρνει την ιδια φατσα με μενα.
Ar: Εμ..εχεις κατι στο...εδω...και...ναι...
Li: Ναι...και εσυ...λιγο...τετοιο στο...αμ
..

Παμε στο μπανιο να ξεβαφτουμε. Γυρισαμε στο σαλονι και συνεχισαμε τον καφε μας. Αλλα ηταν καπως, την εβλεπα.

 Αλλα ηταν καπως, την εβλεπα

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
The unexpected friendsWhere stories live. Discover now