Κεφαλαιο 49ο(part 2)-ari's valentine

257 27 6
                                    

Ariana's POV

Η Lily εχει φυγει και εγω καθομαι με τον Cameron στο σαλονι. Με κραταει αγκαλια ο υπεροχουλης μου❤ Δε περιμενα ποτε οτι θα βρω καποιον να με κανει να νιωθω ετσι. Αλλα ειναι πολυ ωραια. Λεμε για διαφορα ακυρα και λες και τον τσιμπησε μυγα ξαφνικα κοιταει την ωρα και σηκωνεται. Τι επαθε;;; Παει στο δωματιο μου και ερχεται με ενα μαντηλι. Μου κλεινει τα ματια. Οοοοοοκ.

Περιπου 3 ωρες πριν.

Cameron's POV.

Αγιου Βαλεντινου σημερα. Η μερα που οοοοολες τρελαινονται. Σε σχεση και μη. Δε καταλαβαινω γιατι οι γυναικες λιωνουν με κατι τετοια. Ειναι ηλιθιο. Δηλαδη ειναι καλυτερο να της φοραει ο αλλος το κερατο του αιωνα για 364 μερες και αυτη τη μια να ειναι ολο γουτσου γουτσου; Βλαμμενα κοριτσια. Αλλα δεν εχει σημασια. Αν ειναι τοσο σημαντικη για την Ariana πρεπει να κανω αυτη τη μερα να τη θυμαται. Αλλα πως το κανεις αυτο....δε το χω με κατι τετοια ρομαντικοζουζουνιστικα. Θα παρω τον Tyler.

Cam: Tyler βοηθεια!
Ty: Τι συμβαινει εισαι καλα;
Cam: Χρειαζομαι βοηθεια.
Ty: Τι εγινε ρε ειμαι και στο μαγαζι πες μου μη με φρικαρεις.
Cam: Τι να κανω στην Ariana για του Αγιου Βαλεντινου;
Ty: Αι στο διαολο ρε παπαρα με κατατρομαξες, πνιγομαι κιολας.

Μου το κλεισε. Φιλία και στηριξη σου λεει μετα...
Θα παρω τον Steven.

Τουτ τουτ.

Α καλα αυτος δε το σηκωνει καν.

Τον Dylan θα παρω.
Βασικα τι μαλακιες λεω; Πωωωω παει το χασα. Λοιπον αγορινα μου μονος σου και οπως σου βγει.
Λοιπον να συγκεντρωθουμε λιγο. Τι αρεσει στα κοριτσια; Λουλουδια. Ναι μαλλον θα πρεπει να της παρω κανα μπουκετο. Ωραια παει αυτο. Τι αλλο; Σοκολατες; Ή οχι....βασικα αν της παρω σοκολατες μπορει να μη θελει να φαει για να μη παχυνει και θα τ ακουσω. Αν παλι δε της παρω θα νομιζει οτι την θεωρω χοντρη και θα τ ακουσω παλι. Και θα με πει και αναισθητο. Αρα τι να κανω;😥😥
Θα παρω. Ετσι κι αλλιως τα τσακιζει το μωρο μου και δεν ειναι κανα κομπλεξιμο να αρχιζει τις γκρινιες. Βασικα οχι...κομπλεξικο δεν ειναι παντως τις γκρινιες τις αρχιζει. Τα αφηνουμε στην ακρη προς το παρον. Τι αλλο τωρα να σκεφτω....κανα κερι για ατμοσφαιρα. Ναι νομιζω αυτο κανει. Αλλα τι χρωμα; Αν παρω ασπρο θα ειναι πολυ απλο. Αν παρω κοκκινο το σπιτι θα γινει σαν αυτα με τα κοκκινα φωτακια. Αν παρω κανα αρωματικο θα μου αρχισει τα "θα πεθανουμε απο τις αναθυμιασεις"...πφ....καλα χεστο και αυτο. Το αποφασιζω μετα. Για δωρο τωρα τι να παρω; καμια καρτα; Και θα το βρει ρομαντικο ή θα με θεωρησει τσιπη; ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.
Ενταξει κριση ξεπεραστηκε.
Βασικα η καρτα ειναι πολυ φθηνο δωρο, θα παρω και καρτα και κατι αλλο. Αλλα τι αλλο... σημερα ειναι δε προλαβαινω και σε δυο ωρες εχουμε ραντεβου στο σπιτι της. Την τρελα μου μεσα... Να της παρω κανενα αρκουδο; Ή θα της φανει παιδικο; Οχι θα της παρω αρεσουν κατι τετοια στα κοριτσια. Αλλα μεγαλο, μεσαιο,μικρο, τι;
Μεγαλο δε θα εχει που να τον βαλει.
Μεσαιο καλο ακουγεται αλλα πολυ μετριο.
Μικρο ειναι γλυκο και χαριτωμενο και συμβολικο αλλα πολυ φτηνιαρικο.

The unexpected friendsWhere stories live. Discover now