Κεφαλαιο 4ο-where it all begins

369 30 11
                                    

Author's POV

▶Η Lily με την Ariana ξεκινησανε για την Google. Μαζι πηγαν και ο Tyler με τον Steven. Η Ariana τα ψιλοπηρε γιατι πιστευε οτι ηρθαν για να τους ελεγχουν αλλα την Lily δε την πειραζε.

▶Την ιδια στιγμη λιγους δρομους πιο περα μια κοπελα η Cara ετοιμαζοταν να βγει. Θα πηγαινε και αυτη στη Google για να κερδισει αυτη τη πρακτικη (αν ηταν τυχερη). Η αδερφη της (με την οποια μενανε μαζι απο φετος που ηρθε και εκεινη στην ιδια πολη για σπουδες) ομως δεν το ηξερε αυτο. Η Avril επειδη ηξερε οτι η Cara ολο εμπλεκε καπου, της φαινοταν πολυ υποπτο το οτι ξυπνησε πρωι και πηγαινε στη σχολη. Γιατι αυτο της ειπε οτι πηγαινε να κανει. Και στο πανεπιστημιο ειχε να πατησει καιρο. Οποτε με το που εφυγε σηκωσε το τηλεφωνο και πηρε το αγορι της, τον Nick.
"Ελα μωρο μου" της λεει απο την αλλη γραμμη.
"Ελα Nick" του λεει ανησυχη.
"Τι εγινε;"
"Η Cara"
"Επαθε τιποτα;"
"Εφυγε τωρα και μου ειπε οτι θα παει στη σχολη της"
"Ελα ρε αγαπη μου και που ειναι το κακο;"
"Nick η αδερφη μου δεν εχει πατησει το ποδι της στη σχολη απο τοτε που ξεκινησε. Θυμαμαι που το συζητουσαν οι γονεις μου και μου ειπαν οταν ερχομουνα και γω να την παρακινουσα λιγο"
"Μπορει απλα να αποφασισε να παρει τη ζωη στα χερια της και να κοιταξει τις σπουδες της"
"Nick για την αδερφη μου μιλαμε. Ειμαι σιγουρη οτι καπου εμπλεξε παλι. Ελα να με παρεις να την παρακολουθησουμε"
"Avril εισαι σοβαρη; Θα παρακολουθησεις την αδερφη σου επειδη αποφασισε να παει στη σχολη της;"
"Σε παρακαλωω. Λοιπον εγω ξεκιναω παρε με τηλεφωνο αν θες για να σου πω που ειμαι"
"Βρε μωρ-"
Δε προλαβε να τελειωσει και του το κλεισε. Ο Nick τελικα την ακολουθησε γιατι μπορει να πιστευει οτι ανησυχει αδικα αλλα δε θελει και να παει μονη της. Συναντηθηκανε λοιπον και ειδαν οτι μπηκε στη Google. Κοιταχτηκανε γιατι δε μπορουσαν να καταλαβουν τι κανει εδω αλλα τελικα αποφασισανε να μπουνε για να δουνε τι σκαρωνει.

▶Παραλληλα, ο Cameron ξεκινησε απο το σπιτι του για την ιδια πρακτικη. Ο λογος μαλλον αποτελει μυστηριο προς το παρον.

▶Ταυτοχρονα, ενας αλλος φοιτητης, ο Dylan ειχε σκεφτει πολυ το θεμα της πρακτικης. Ηθελε παρα πολυ να κερδισει αυτη τη θεση γιατι ειχε ενα συγκεκριμενο πλανο στο μυαλο του για το μελλον του και μια θεση στη Google θα μετρουσε στο βιογραφικο του. Ταυτοχρονα θα τελειωνε τις σπουδες του, θα εδινε για μεταπτυχιακο στο εξωτερικο και μετα θα δουλευε στην εταιρια του πατερα του μεχρι να βρει μια καλυτερη θεση. Τα ειχε ολα κανονισμενα.

The unexpected friendsWhere stories live. Discover now