Κεφαλαιο 40ο-worries

235 26 3
                                    

Lily's POV

Καθομαι στο δωματιο μου και απο εξω ακουω την Ariana που εχει βαλει ηλεκτρικη και κοβει βολτες. Εργατικο κοριτσι πανω απ' ολααα. Βγαινω και αφου κανουμε πρωτα μια μαχη, εγω προσπαθωντας να αποφυγω τη σκουπα και εκεινη προσπαθωντας να με πατησει ή να μου ρουφηξει την καλτσα, καταφερνω να φτασω στο μπανιο. Κανω ενα μπανιο και ΦΥΣΙΚΑ αυτο σημαινει ωρα περισυλλογης. Καθομαι και σκεφτομαι οοολα τα κουλα των τελευταιων ημερων. Με τον Dylan δηλαδη. Δεν ηξερα αν ηθελα να κανουμε κατι τελικα. Νομιζω απογοητευτηκα γιατι κατα βαθος το ηθελα. Ομως απο την αλλη δε θα ηθελα να συμβει και να μη το θυμαται κανενας απο τους δυο. Ωραια. Τελος η ψυχαναληση και για σημερα. Αφου ντυνομαι και βαζω μια πετσετα στα μαλλια μου βγαινω απο το μπανιο και παλι βρισκω την Ariana απ' εξω να κανει βολτες. Περιεργο...; Δε θελω να συζητησω τιποτα απο αυτα των προηγουμενων ημερων ομως θελω να δω αν η Ari εχει κατι γιατι φερεται παραξενα. Ενταξει περα απο το γεγονος οτι καθαριζει το σπιτι χωρις να την πριξω πρωτα. Αυτο και μονο βασικα επρεπε να με βαλει σε υποψιες.

Li: Τι συμβαινει με σενα;
Ar: Τιποτα. Με εσενα τι συμβαινει;
Li: Τιποτα. Εσυ σιγουρα;
Ar: Ναι. Εσυ;
Li: Ναι...

Αφου στεκομαστε λιγο αμηχανα στο διαδρομο τελικα λεμε ταυτοχρονα

Li: Οκ παω να...
Ar: Ναι να συνεχισω το..

Και φευγουμε. Οκ αυτο ηταν περιεργο. Θα ορκιζομουν οτι εχει κατι αλλα δε θελει να το συζητησει οποτε προς το παρον ας την αφησω.

Ariana's POV

Απο το πρωι που ξυπνησα (τι ξυπνησα δηλαδη ουτε καν κοιμηθηκα) εχω μια ανησυχια. Ξερω πολυ καλα που οφειλεται ομως προσπαθω να μη το σκεφτομαι για να μη τρελαθω. Πρεπει να με αποσπασει κατι. Η Lily κανει δουλειες οταν ειναι αγχωμενη...μωρε λες; Παιρνω τη σκουπα και αρχιζω. Οχι. Δε παιζει. Βαρεθηκα ηδη. Αλλα δεν εχω τι αλλο να κανω και απο το να σκεφτομαι, καλυτερα αυτο. Νομιζω η Lily εχει κατι. Δεν ξερω τι γιατι δε μου λεει αλλα κατι εχει. Απο εκεινο το περιεργο σκηνικο με τον Dylan και τον Cameron. Εν τω μεταξυ δε μου εχει εξηγησει κανενας τι εγινε. Δεν εχω καταλαβει το σκηνικο. Πρεπει να το τσεκαρω οπως και να χει. Οποτε κοβω διακριτικα βολτες απο το δωματιο της μηπως της σπασω τα νευρα και βγει να το συζητησουμε. Ελπιζω μονο να μη με ρωτησει για το δικο μου θεμα. Αρα πρεπει να το παιξω καπως ανετη. Ουυυ μολις βγηκε. Δε φαινεται πολυ ενοχλημενη οποτε την πειραζω λιγο με τη σκουπα για να ξεκινησει καπως η συζητηση. Παει στο μπανιο. Τελεια. Οταν βγαινει εγω ειμαι ακομα εκει και ολη αυτην την ωρα σκεφτομουνα τα δικα μου...μηπως να της το πω; Μπα οχι. Βγαινει και με κοιταει περιεργα και μετα με ρωταει.

The unexpected friendsΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα