Τελευταιο Κεφαλαιο #2-the goodbye

193 21 12
                                    

Lily's pov


Ειμαστε στο αυτοκινητο με τον Tyler και μας πηγαινει στο αεροδρομιο. Με τα υπολοιπα παιδια θα συναντηθουμε εκει. Ο Steven ηθελε να μας παει αυτος αλλα συννενοηθηκα με την Ariana για να του πει να μη μας παει. Δεν ξερω πως να τον αντιμετωπισω...βεβαια θα λειψω 6 μηνες δεν ξερω αν πρεπει να μην τον χαιρετησω καθόλου. Απλα ποναει πολυ. Με πηρε τηλεφωνο μερικες φορες την μερα που μου ειπε η Ariana οτι του ειπε οτι θα φυγουμε. Αλλα δε το σηκωσα. Ναι βεβαια πρωτα με χωριζει και μετα παιρνει τηλεφωνο. Η Ariana τον αποχαιρετησε εχθες το βραδυ οσο εγω εκανα οτι κοιμομουνα. Αυτη εχει τις μαυρες της γιατι χωρισε με τον Cameron. Δηλαδη ενταξει δεν ειπαν τιποτα συγκεκριμενο αλλα στο μυαλο της Ariana εχουνε χωρισει γιατι απο τη μερα που εφυγε απο το σπιτι δεν ξαναμιλησανε. Και εχουνε περασει 6 μερες από τότε. Αυτοι ολη μερα μαζι ειναι κανονικα. Πιστεψτε με αυτο ειναι πραγματικο ρεκορ. Εκτος απο τον μεγαλο τους χωρισμο καιρο πριν.

--

Φτασαμε, και στο παρκινγκ ειδαμε τον Dylan και τον Cameron να περιμενουν εξω απο το αμαξι του Cameron. Ο Steven δηλαδη δεν ηρθε... ΚΑΛΥΤΕΡΑ!

Σταματησαμε το αμαξι διπλα στο δικο τους, κατεβηκαμε κατω και χαιρετηθηκαμε. Μετα απο πολλα τσιμπηματα απο την Ariana καταληξαμε να αποχαιρετησω πρωτα εγω τον Cameron για να ειναι λιγοτερο αμηχανο. Ταυτοχρονα αποχαιρετιοταν η Ari με τον Dylan. Αλλα μετα ηρθε η ωρα της αλλαγης και η Ari πηγε στον Cameron και εγω στον Dylan.

Ariana's pov

Προσπαθω να τον κοιταξω στα ματια αλλα μου βγαινει λιγο δυσκολα γιατι δεν ξερω τι σκεφτεται αυτος αυτη τη στιγμη...βεβαια ηρθε...κατι δεν ειναι και αυτο;

Ar: Ηρθες..
Cam: Ναι. Καλο ταξιδι σου εύχομαι.

Λεει και μου δινει το χερι του. Α τοσο τυπικα θα το παμε...

Ar: Ευχαριστω

Λεω και του το δινω και γω. Αμεσως με τραβαει απο το χερι και με χωνει μεσα στην αγκαλια του. Αχ δοξα το θεο.

 Αχ δοξα το θεο

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
The unexpected friendsWhere stories live. Discover now