Κεφαλαιο 9ο-getting ready

228 27 4
                                    

Οταν ηρθε το απογευμα ηρθαν και τα κοριτσια. Η Cara και η Avril. Κρατουσαν κατι σακουλες. Λογικα τα ρουχα που θα φορουσαν. Ή μαλλον οι επιλογες. Γιατι πρεπει να εχουμε και εναλλακτικες δε παιζουν με αυτα τα πραγματα. Οταν ηρθαν, εγω και η Ariana ειχαμε ηδη στους καναπεδες απλωμενα και πεταμενα απο δω και απο κει διαφορα ρουχα. Ανοιξε η Ariana οσο εγω δοκιμαζα μια φουστα. Τις ακουσα που μπηκανε μεσα και μιλουσανε ΠΑΡΑ πολυ γρηγορα οποτε δυσκολα μπορουσα να παρακολουθησω. Βγηκα με τη φουστα και πριν προλαβω να πω τιποτα μιλαει η Cara.

Ca: Ουτε να το σκεφτεσαι.Μεταβολη και αλλαξε.

Εγω αμεσως κατσουφιασα και πηγα να αλλαξω.
--
Ειχε περασει κανενα μισαωρο και πλεον ημασταν στο δωματιο μου με ρουχα παντου πεταμενα. Ηθελα να ξερα ποιος θα τα μαζεψει αυτα. Η Avril ειχε βρει ενα παρα πολυ ωραιο φορεματακι, κοντο μαυρο με ωραίες λεπτομερειες στη μεση.

Η Ariana ηταν αναμεσα σε δυο, και τελικα κατεληξε σε ενα matching set που αγορασαμε σημερα.
Η Cara δε προσπαθουσε καν να βρει ρουχα. Μας ειχε φαει ολο το ψυγειο και απλα μας κοιτουσε και ελεγε τη γνωμη της πινοντας μπυρες. Αυτη η κοπελα μια καλη κουβεντα δεν λεει. Τς τς τς.
Εγω παλι ειχα απελπιστει. Δε μου πηγαινε τιποτα. Και δεν εχω και κατι στο μυαλο μου...φουστα, παντελονι, φορεμα, σορτσακι... δεν εχω ιδεα.
Κοιταω σε μια γωνια στη ντουλαπα μου ενα μπλουζακι τυπου κορσες που ειχα να φορεσω αιωνες και μετα απο την ενθαρρυνση της Ariana αποφασιζω να το βαλω με μια μαύρη παντελονα.

--

Ειχαμε ντυθει και φτασαμε στο μακιγιαζ οπου λεγαμε για την Ariana.

Ca: Λοιπον εχω συννενοηθει με τον φιλο μου που σου ελεγα να ερθει στο παρτυ σημερα

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ca: Λοιπον εχω συννενοηθει με τον φιλο μου που σου ελεγα να ερθει στο παρτυ σημερα. Θα ειναι η τελεια ευκαιρια να κανεις τον Cam να ζηλεψει.
Li: Οχι απλα να ζηλεψει, να αφρισει!Αρκει να το παιξεις καλα βεβαια.
Ar: Καλα θα το δουμε αυτο, αλλο με ανησυχει. Αν δε το πιστεψει; Ή ακομα χειροτερα, αν κανει κατι με αλλη απ το παρτυ;
Av: Μη σκεφτεσαι ολα τα αρνητικα ενδεχομενα. Σκεψου οτι τα πραγματα θα δουλεψουν και το σχεδιο θα πετυχει.

The unexpected friendsWhere stories live. Discover now