Κεφαλαιο 56ο-back together

195 23 7
                                    

Ας με παρει καποιος απο δω. Ο Tyler ειναι για καφε ουτε και γω ξερω με ποια την οποια οπως ειπε ειναι φιλη "απο τα παλια", ο Cameron με την Ariana ειναι εξω για να του δειξει τ9 χωριο και εγω ειμαι εγκλωβισμενη στο σαλονι με τον Steven απο την μια και τον Dylan απο την αλλη. Και να μη σχολιασω την κυρια Emma που μας τραγουδαει σαν να ειμαστε 5 χρονων... Μηπως να σηκωθω να φυγω; Μμμμμ....καλη ιδεα... οτοστοπ ισως; Βεβαια ειναι νυχτα οποτε ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΘΩ ΒΙΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΣΦΑΓΜΕΝΗ αλλα νομιζω οτι αυτο ειναι καλυτερο σεναριο απο αυτο που ζω τωρα. Απο στιγμη σε στιγμη θα μου ζητησει ο Dylan να μιλησουμε, το ξερω. Τι να του πω; Σ' αγαπαω, μου λειπεις, ομως φιληθηκα με τον Steven και μου αρεσε κιολας; Οτι οταν με κοιταει ΠΛΕΟΝ παθαινω ταχυκαρδια; Οτι δε ξερω τι νιωθω για αυτον αλλα ξερω οτι κατι νιωθω; Πως του το λες αυτο...α καλε... δε το λες. Ωραια απλα ας ελπισουμε οτι δε θα πει τιπ-

Dy: Lily θες να παμε μια βολτα;

ΠΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ.

Li: Και δε παμε...

Καιιι ναι κερδισα μια δολοφονικη ματια απο τον Steven

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Καιιι ναι κερδισα μια δολοφονικη ματια απο τον Steven. Τι μπερδεμα που ζωωωω. Και δε μπορω να μιλησω και στην Ariana γιατι δε λες ετσι απλα "χευ κατι τρεχει με τον αδερφο σου"... Πφφφφ. Εδω μιλαμε για τον αδερφο της δε γινεται ετσι απλα να της πω κατι τετοιο. Ας το βουλωσω καλυτερα γιατι δε τη παλευω αλλιως.

Dy: Δεν εχεις μιλησει καθολου, ολα καλα;
Li: Ναι. Απλα σκεφτομαι.
Dy: Να μπω κατευθειαν στο θεμα;
Li: Ναιιιι πλιζ.
Dy: Ωραια κοιτα δε θελω να γινω βουτυρομπεμπες και να κατσω να σου εξομολογηθω ο,τι νιωθω, γενικα ξερεις.
Li: Οχι δε ξερω.
Dy: Θελω να ξαναειμαστε μαζι... Μη μου το κανεις πιο δυσκολο απ' οτι ηδη ειναι. Δεν ειμαι καλος σε αυτα στο χω ξαναπει.
Li: Ρε Dylan ομως πως θα ξερω εγω τι νιωθεις αν δε μου πεις;

Li: Ρε Dylan ομως πως θα ξερω εγω τι νιωθεις αν δε μου πεις;

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
The unexpected friendsWhere stories live. Discover now