Κεφαλαιο 65ο-stily

177 21 5
                                    

Ειμαι σπιτι με τον Steven και αυτη τη στιγμη εγω ειμαι στον καναπε ξαπλωμενη και αυτος στην κουζινα και φερνει τα ποπ κορν γιατι βλεπουμε ταινια. Η Ariana ειναι ακομα εξω με τον Cameron και δεν ξερω ποτε θα γυρισει. Οταν γυρισει θελω να της πω για τον Steven γιατι της υποσχεθηκα οτι δε θα της κρατησω ξανα κατι κρυφο γι αυτο το θεμα ομως και παλι δε ξερω ακριβως τι να της πω. Δε τα εχουμε με τον Steven, δεν ξερω τι ειμαστε ακριβως...απλα αφου εγινε ο,τι εγινε σπιτι του λιγες ωρες πριν, ηρθαμε σπιτι μου μετα. Δε συζητησαμε τιποτα. Βασικα εγω ηθελα να ερθω να βαλω ηλεκτρικη γιατι ηταν η σειρα μου και ηθελα να ξεμπερδευω, ομως ο Steven με ακολουθησε γιατι λεει οτι βαριοταν σπιτι του. Ολη την ωρα πετουσε σχολια και σφυριζε και αλλες τετοιες βλακειες. 😐😐😐 Ασχολιαστο. Τελος παντων καπως ετσι καταληξαμε να βλεπουμε ταινια.
Το περιεργο ειναι οτι εκει που θα περιμενε κανεις να καθομαστε να βλεπουμε αγκαλια την ταινια σαν ερωτευμενο ζευγαρακι και ολα τα σχετικα εμεις ειχαμε απλωθει στον καναπε αντικρυστα. Με λιγα λογια ειχε τις ποδαρες του διπλα στο κεφαλακι μου αλλα τον προειδοποιησα να μη τολμησει να με ακουμπησει γιατι θα του σπασω τα δαχτυλακια των ποδιων του ενα ενα. Επιστρεφω στο θεμα των ποπ κορν τα οποια φερνει εδω και 2 χιλιετιες τωρα, οσο εγω εχω πατησει παυση και διαβαζω την υποθεση της ταινιας που ο Steven προτεινε να δουμε.

Li: Τι θα γινειιιιιι θα φερεις το φαι;;St: Το φερνω ρε ανυπομονη πριχτρα περιμενε

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Li: Τι θα γινειιιιιι θα φερεις το φαι;;
St: Το φερνω ρε ανυπομονη πριχτρα περιμενε.
Li: Ει μη με λες ετσι.
St: Θιχτηκες;
Li: Ναι το πηρα κατακαρδα.
St: Εμενα ειρωνευεσαι; Πως τολμας;
Li: Ω ελα κανε με να το μετανιωσω. Αλλα τι λεω εχεις σκοπο να αφησεις τα κοκαλα σου στη κουζινα μου.
St: Οριστε ηρθα. Πανε πιο κει.
Li: Και πριν ετσι ημουν και χωρουσαμε.
St: Ναι αλλα μονο αν σε ξεβολεψω απο την θεση σου θα ειμαι ικανοποιημενος.
Li: Μπορεις να μου πεις γιατι σου μιλαω ακομα;
St: Νομιζω επειδη δε μπορεις να ζησεις χωρις εμενα.
Li: Ναι καλα ξεκαβαλησε λιγο.
St: Πριν δεν σε πειραζε οταν-
Li: ΕΛΕΟΣ ξερεις τι εννοω.
St: Ξερω αλλα κοκκινισες λιγο και ειχε πλακα.

The unexpected friendsWhere stories live. Discover now