Κεφαλαιο 41ο-new year's eve

196 25 3
                                    

(Μερος 1ο)

Με την Ariana ημασταν πλεον ετοιμες. Μακιγιαζ, ρουχα, μαλλια, ποτα (φυσικα) και γενικα ολα. Μονο το φαϊ δε παραγγειλαμε γιατι ξερουμε και οι δυο οτι αν αποφασισουμε εμεις χωρις να τους ρωτησουμε θα γινει σκοτωμος. Αν και ηταν ακομα 8 και εμεις θα φευγαμε στις 12 ειπαμε με τους υπολοιπους να ετοιμαστουνε απο τωρα για να μην εχουνε μετα. Οπως και εμεις αλλωστε.

Εγω φορεσα αυτο:

Και η Ariana αυτο:

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Και η Ariana αυτο:

Η Ariana εχει καλη διαθεση, νομιζω βοηθησαν και τα σφηνακια τεκιλα απο πριν, αλλα οταν χτυπησε κουδουνι φαινοταν οτι ειχε αγχος

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Η Ariana εχει καλη διαθεση, νομιζω βοηθησαν και τα σφηνακια τεκιλα απο πριν, αλλα οταν χτυπησε κουδουνι φαινοταν οτι ειχε αγχος. Ειναι και ο Cameron... θελει να του το πει η χαζη αλλα προφανως και την σταματησα, γιατι ακομα δε ξερουμε αν ειναι εγκυος τελικα.
Ανοιγουμε και ηταν η Cara, ο Nick, και η Avril. Αυτους εχουμε ΤΟΣΟ καιρο να τους δουμε...ομγ δηλαδη. Τους αγκαλιαζουμε ολους και τους αφηνουμε να καθισουν. Μετα χτυπαει το κουδουνι και ειναι ο Dylan. Καλα να μη μιλησω για το ποσο ομορφος ειναι. Θα κρατηθω. Χαμογελαμε ο ενας στον αλλον και ετσι οπως μπαινει με αγκαλιαζει και φυσικα τον αγκαλιαζω και εγω. Μετα αγκαλιαζει την Ariana. Καθεται και αυτος και μετα χτυπαει παλι το κουδουνι και ειναι ο Cameron. Ανοιγω εγω και βλεπω την Ariana πριν ανοιξω για να βεβαιωθω οτι δε θα του τα ξερασει ολα. Αφου μου κανει ενα νευμα ανοιγω. Με αγκαλιαζει γρηγορα και αμεσως μετα πηγαινει στην Ariana και την τραβαει απο την μεση και την φιλαει. Εκεινη δεν αντιστεκεται αλλα ειναι σφιγμενη και φαινεται μεχρι εδω. Τζαμπα οι προβες που καναμε πριν για το πως θα του μιλαει. Τελος παντων. Καταλαβαινει οτι δεν ειναι πολυ καλα ομως εκεινη του χαμογελαει και τον διαβεβαιωνει οτι ολα ειναι ενταξει. Ποιος την πιστευει ηθελα να ξερα...

The unexpected friendsWhere stories live. Discover now