Κεφαλαιο 33ο-a couple again

234 27 4
                                    

Ariana's POV

Οκ κατι εχει παιχτει με την Lily και τον Dylan αλλα δεν εχω καταλαβει. Θα την ρωτησω πιο μετα. Τα παιδια εχουν φυγει και εχει νυχτωσει πλεον. Καθομαι στον καναπε και βλεπω απο το παραθυρο τον αερα που φυσαει. Εχει ψωφοκρυο εξω. Το μονο που σκεφτομαι ειναι ο Cameron...δε μπορω μου λειπει. Αλλα οχι, αυτο που εκανε ηταν χοντρο. Ακου στοιχημα. Αν και ελεγε οτι μετα δεν το εκανε για το στοιχημα...αλλα γιατι να τον πιστεψω, μηπως μου ειπε την αληθεια και για τιποτα;

Li: Του αρεσεις στα αληθεια μωρη χαζη, σταματα να το σκεφτεσαι.
Ar: ...Δε σκεφτομουν αυτο.
Li: Αχ ναι μωρε θα παρεξηγησα. Οι σκεψεις σου μονο που δεν ουρλιαζουν στο κεφαλι μου. Οριστε στο μετωπο σου το γραφει, να κοιτα, ειμαι δυστυχισμενη και θελω να τον συγχωρησω αλλα ειμα ηλιθια.
Ar: Σταματα μωρη καθομαι και σε ακουω κιολας. Ωραια αυτο σκεφτομουνα και τωρα τι;
Li: Τωρα θα τον παρεις τηλεφωνο και θα του πεις να ερθει να μιλησετε.
Ar: Δε θελω να του μιλησω... και δε νομιζω να θελει και αυτος...
Li: Γιατι;
Ar: Εεε για ολο αυτο που εγινε...που παραλιγο να βγει εκτος ελεγχου.
Li: Ναι αλλα δε βγηκε. Και κοιτα απο αυτο και μονο θα επρεπε να καταλαβεις οτι δεν ησουν μονο ενα στοιχημα για αυτον. Δες τον ποσο φοβηθηκε οτι θα σου εκανε κακο. Αν και μη γελιομαστε, σιγα μη σε χτυπουσε. Ουτε γατι δε μπορει να πειραξει αυτος. Και τωρα που ειπα γατι, ασε την Malia την κατσιασες.

 Και τωρα που ειπα γατι, ασε την Malia την κατσιασες

Ουπς! Αυτή η εικόνα δεν ακολουθεί τους κανόνες περιεχομένου. Για να συνεχίσεις με την δημοσίευση, παρακαλώ αφαίρεσε την ή ανέβασε διαφορετική εικόνα.

Ar: Και δηλαδη τι λες...;
Li: Λεω οτι οχι απλα του αρεσεις, αλλα σε θελει σαν τρελος. Δε το κανει απο τυψεις. Και επισης λεω οτι τον εχεις ηδη συγχωρησει. Μπαμ κανετε και οι δυο ρε, δεν κρυβεστε.
Ar: Φοβαμαι ρε Lily...
Li: Δωστου μια δευτερη ευκαιρια. Δεν ειναι ηλιθιος για να τη χαραμισει.
Ar: Δε ξερω...
Li: Καλα, εγω φευγω παω στο σουπερ μαρκετ εσυ σκεψου αυτα που σου ειπα.
Ar: Φερε κανα σουβλακι.
Li: ... απο το σουπερ μαρκετ;
Ar: Αχ απο το μαγαζι στη γωνια, μη με συγχιζεις τωρα και συ!
Li: Καλα καλα...πωπω νευραααα. Παω.

Καθομαι μονη μου και σκεφτομαι αυτα που ειπαμε με την Lily... μηπως να το ρισκαρω; Οχι... μπορει να το ξανακανει. Οχι θα τον παρω τηλεφωνο. Οχι δεν θα τον παρω..... οχι θα τον παρω. Τελος. Ψαχνω την επαφη του γρηγορα για να μην αλλαξω γνωμη και ξεκιναω την κληση. Αχ εχω αγχος. Τρεμω.

The unexpected friendsΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα