† Lepšiu si nenašiel. †

924 79 11
                                    

Ukecali ste ma vy potvory!!!!

,,Môžete pobozkať nevestu." zazneli kňazove slová a už sme s Jamesom boli na seba nacapený.

Tentoraz som si obliekla na svadbu obyčajnú áčkovu bielu sukňu a biele tielko. Obula som si biele vysoké plátenky a na ústa naniesla bordový rúž. Bola som celá happy z toho ako sa toto celé vyvinulo. Keď sme sa s Jamesom konečne od seba odtrhli, vydali sme sa smerom k altánku, ktorý som si vživote nevšimla. Akokeby sa tam zjavil z ničoho nič. Je to...magické. Rozkrájali sme tortu a celý deň sa rozprávali, smiali, spievali, tancovali a schyľovalo sa tam aj k bitke o posledný kus torty. A viete kto sa tam hádal? Áno môj milovaný manžel a najlepší kamoš. Super. S Katie sme nad tým len pretočili očami. Všetko bolo super, až príliš. Nechce sa mi tomu veriť. Po toľkej smole je to vážne zázrak.

,,Zlatko, zajtra potrebujem ísť do mesta." oznámi mi James, keď už ležíme v posteli.

IBA ležíme. Nič viac. Žiadna svadobná noc nebude. Teda James ma prehováral, ale rýchlo som ho schladila.

,,Načo?" poviem a nespúšťam zrak z mojej rozčítanej knihy.

,,Idem za kamarátom." povie v rýchlosti a ja sa naňho podozrievavo pozriem a odložím knihu.

,,OK." poviem a James mi vlepí rýchlu pusu na líčko a vypne lampičku na nočnom stole.

,,Ďakujem."povie keď už leží a ja si tiež ľahnem.

Otočím sa smerom ku oknu a James ma zozadu objíme. Nemôžem sa ubrániť pocitu, že mi klame. Mala by som mu veriť, predsalen je to môj manžel. Zavriem oči a vydám sa do ríše snov.

Ráno sa zobudím, ale už bez Jamesa. Asi už išiel. Aj ja by som už inak potrebovala ísť do mesta. Míňa sa mi zubná pasta a toaleťáku tiež nie je bohvieako veľa. Vyleziem teda z tepľučkej potele a ovanie ma studený vdzuch. Brrrr. To nie je sranda. Veď už je pomaly polka jesene. Mala by som si kúpiť bundu. Mrožím krokom som sa dostala pred skriňu a vytiahla z nej bledomodré jeansy, čierne tielko a sivý sveter. Zo šuplíka som si vytiahla spodné prádlo a premiestnila sa do kúpeľne. Nazula som si ponožky, dala som si spodné prádlo a hodila na seba všetky veci. Potom som si umyla zuby a prázdnu tubu od pasty vyhodila. Opláchla som si tvár a vlasy zaplietla do postupného vrkoča. Pozrela som sa do zrkadla a skoro som vyskočila z kože.

,,Čo to pre kristove rany má znamenať?!" skríkla som pretrela som si oči či dobre vidím.

Moje tmavomodré oči sa zmenili na sivé.

Tak fajn

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Tak fajn. Videla som aj divnejšie veci. Nechám to tak. Vyšla som z kúpeľne a zobrala tašku s peňaženkou a mobilom. Keďže typujem, že si James zobral jeep po Markovi, tak ja si budem musieť zobrať jeho auto. Vošla som do predsiene a čo ma vážne prekvapilo bolo, že si James zobral svoje auto. To je ten kamoš taký výnimočný alebo čo?! Ah! Zobrala sok si teda kľúče od jeepu, nazula som si plátenky a vyšla von. Nasadla som do jeepu a za necelú pol hodinku som bola v meste.

Weird? Only UNIQUE!Where stories live. Discover now