† Len tam zostaň. †

1K 85 0
                                    

Snažila som sa rýchlo si nasadiť kapucňu, ale moje fialovo modré vlasy svietili na sto metrov, takže som sa na to vybodla a bežala ďalej. Keď som dobehla, rýchlo som sa chytila stromu a zarývala nechty do kôry. Ten Jamesov prekvapený a zároveň naštvaný výraz tváre mi zostane v pamäti už navždy.

,,Bože Hedviga! T-ty krvácaš. Musíme ísť za doktorom..." začne hysterčiť Jay a ja ho hneď schladím.

,,Yogi! Pokoj! Mám ešte poslednú disciplínu. Ku žiadnému doktorovi nejdem! A teraz ak dovolíš, musím ísť." poviem naštvane a krívajúc odpochodujem preč.

Za desať minút, počas ktorých som si mala oddýchnúť, som podišla k rebríku. Začala som liezť a s veľkou námahou som vyliezla až na vrch. Posledný krát som sa pozrela na ustráchaného Jaya. Rýchlo som odvrátila zrak a chytila sa lana. Však to len rýchlo preleziem, nie je to nič zložité. Poviem si pre seba a začnem rýchlo rúčkovať. Nie preto, že chcem urobiť dojem, ale preto, že to chcem mať rýchlo za sebou.

Do prdele! Už chápem prečo to tu dali. Som len v polke a už sa nevládzem držať, ale aj tak sa nevzdávam. Zrazu okolo mňa niečo preletí. No to si robíš prdel, oni po mne aj strieľajú?! Zrýchlim už aj tak dosť rýchle tempo a snažím sa vyhýbať letiacim šípom. Jeden mi preletel okolo ruky a poškriabal ma do ruky. Ruka da mi zošmykne a ja visím len na jednej. Ďalší šíp. Rýchlo sa pozviecham a čo najrýchlejšie rúčkujem ďalej. Zrazu ucítim niečo vlhké na mojej nohe. Nieee...môj obväz mi totálne presiakol a teraz mi krv steká po nohe. Rýchlo dorúčkujem dokonca a uchytím sa rebríka. Začala sa mi točiť hlava. Rýchlo som zliezla a chytila sa stromu.

,,Hedv...s...riadku?...ló...dviga!" počujem len útržky toho čo mi kričí Jay.

Pred očami sa mi zahmlieva. Vidím pred sebou Jaya, ktorý ma podopiera a niečo na mňa kričí. Neomdliem, ale teraz by som radšej bola keby som omdlela. Skoro nič nepočujem a vidím rozmazano. Zrazu ma niekto chytí na ruky a ja mu obmotám ruky okolo krku. A potom si už nič nepamätám.

Auuu! Bolí ma celá Dark. Snažím sa otvoriť oči, a tak párkrát zažmurkám. Keď otvorím oči, nad mojou posteľou stoja Jay s doktorom a je tu aj...James?! Keď si všimnú, že som hore Jay sa na mňa vrhne.

,,Bože Hedviga! Ty si blázon!" keď ma osloví Hedviga, James sa na nás iba divno pozrie.

,,Nečakal som, že sa zobudíš tak skoro." povie a ja sa zasmejem.

,,Budem mať dosť času spať v noci. Teraz by ma zaujímalo ako je na tom moja..." zaseknem sa, lebo si uvedomím, že už nemám obviazanú nohu a rana je preč.

,,Niečo mi ušlo?" poviem a Jay sa zasmeje.

,,Dali sme ti na to takú masť na uzdravenie. Ten kusanec bol vážne hlboký. Divím sa, že si sa pri tom behu nezosypala." povie tentoraz doktor a ja si ho konečne obzriem.

Vyzerá dobre. Ale to asi každí vlkolak. Môže mať tak 25-30...Nie som si istá. Tažko sa to určuje. Doktor sa na mňa usmeje a ja sa mu poďakujem. Otočím sa na Jamesa s nadvihnutým obočím a on sa tvári akoby ho mučili.

,,Mám ti povedať, že si oficiálne členom našej smečky." povie otrávene a potom odpochoduje.

Ja sa len nechápavo pozrerám, načo sa Jay začne nekontroľovatelne smiať.

,,To čo malo byť?" povie pomedzi smiech.

,,Vy sa poznáte?" trochu zvážnie a ja sa pozriem do zeme.

,,Tak trochu." Jay sa na mňa neisto pozrie, ale nakoniec to nechá tak.

Na moje šťastie. Pobrali sme sa preč a ja som si to namierila k môjmu domčeku. Chcela som zavolať Joshovi. A tak som ako zvyčajne vyliezla na vrch stromu a chytala signál.

,,Dark?" ozve sa z telefónu a ja hneď zneistiem.

,,Ahoj Josh! Deje sa niečo?" poviem, lebo sa mi zdá, akoby Josh nebol vo svojej koži.

,,Čože?! Teda...nie! Prečo?" povie a ja cítim, že niečo nie je vporiadku.

,,Zdáš sa mi akýsi nesvoj. Stalo sa niečo? Josh povedz mi to. Ja okamžite prídem..." začnem, ale Josh ma hneď preruší.

,,Nie! To je vporiadku. Len tam zostaň. Teraz musím ísť. Pa!" povie a okamžite zloží.

Tak to bolo divné. Iba myknem plecami a idem späť do domčeku.

O týždeň neskôr

Týždeň ubehol vcelku normálne. Až na to, že mi Josh vôbec nezdvíha a ja vôbec netuším čo s ním je. Chcel asom ísť dnes za ním, ale dnes sa má vyhlásiť, kto bude Jamesova žena a Luna smečky. Som dosť zvedavá, pretože celý týždeň sa snažil prehovoriť Marka, že on ženskú nepotrebuje. A čo sa ešte Jamesa týka, nič sa medzi nami nezmenilo. Stále si vymieňame nenávistné pohľady a pokiaľ je príležitosť sa snažíme jeden druhého strápniť. Stále do seba rýpeme, ale na to si už podľa mňa všetci zvykli. Nenašla som si tu žiadnych kamarátov a ani si neplánujem nájsť. Mne stačí Jay, i keď je skoro stále s Katie. Katie je hrozne žiarlivá a párkrát sa mi už aj vyhrážala, načo som sa ja len smiala, pretože vyzerala pri tom dosť komicky. Dokonca som si stihla nájsť aj nepriateľov. Jedna baba, volá sa Jasmin. Má čierne vlasy, modré oči a je vysoká asi ako ja. Možno trochu nižšia. Je pekná, teda podľa chalanov. Keď vidím ako sa na ňu dívajú, tak to dôjde každému. Podľa mne je to akurát tak pekná mrcha. Flirtuje úplne s každým.

Keď som počula aké výsledky dosiahla pri tom testovaní, tak som len pretočila oči

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Keď som počula aké výsledky dosiahla pri tom testovaní, tak som len pretočila oči. Bola zo všetkých najlepšia. Mne zatiaľ moje výsledky nepovedali. Inak čo sa týka toho ústneho testu, tak ten bol úplne primitívny. Boli tam otázky typu... Čo by si robila, ak by si bol/a alfa/luna a na vaše teritórium by vkročili cudzí vlci?  a tak podobne. Momentálne sedím na kameni pri jazere a vychutnávam si chvíľku ticha. Keď zrazu počujem hlas Marka. Zdvihnem sa a pomaly idem smerom k ich domu. Chcem omrknúť čo sa tam robí, pretože podľa toho aký bol Mark vytočený, usudzujem, že James zase robí debility. Prídem k ich domu a tam stojí vytočený Mark, vyškerený James a...počkať vidím dobre?

Weird? Only UNIQUE!Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin