† Že máš pekný palec na nohe. †

1K 88 1
                                    

...a potom...

...sme sa začali smiať ako sfetované veveričky. Rehotali sme sa ako blbí a váľali sa po zemi. Táto situácia mi pripadala ako z nejakého romantického filmu. Dvaja ľudia sedia na zemi, potom sa na seba dívajú, pomaly sa približujú a...cmuk cmuk. No my sme sa namiesto toho začali rehotať ako sfetovaní. No čo dodať, sme ukážkový pár. Ale aj tak si nemyslím, že by som ja a James...no skrátka to nejde. Nemáme sa radi a ja som tu len preto, lebo nechcem sklamať Maggie. A všetko toto robím pre Marka. A sedím tu preto lebo chcem prežiť toto manželstvo aspoň ako tak v pokoji. Keby som nemusela, tak by som teraz ležala doma na gauči a jedla čipsy. Nemyslím, že sa s Jamesom budeme mať niekedy radi. Teda aspoň ja jeho. Je to idiot a moje rozhodnutie nikto nezmení. Smola.

,,F-fajn, t-to by na dnes stačilo. Ideme už pomaly domov?" poviem pomedzi smiech a pomaly sa staviam zo zeme.

,,Ja som si myslel, že pôjdeme ešte do nákupáku. Ale ak nechceš tak..." postaví sa aj on a opráši sa.

,,Nie...to je vpohode. Tak poďme. Aspoň si pozriem nejaké nové tepláky." spolu sa vydáme k našim dopravným prostriedkom a za pár minút už stojíme pred nákupákom.

,,Doprava či doľava?" spýta sa James, keď už sme vo vnútri a ja ukážem smerom doprava.

Pobehali sme asi polovicu nákupáku. S taškami v ruke sme sa blížili k eskalátoru. Zrazu som si vo výklade všimla úplne nádherny, brutálny prsteň. Nacapila som sa na výklad a obzerala si ho. Bol zlatý, v tvare ležatej osmičky. Z vnútornej strany bolo napísané Together a vedľa bol rovnaký prsteň len na vnútornej strane bolo napísané & Forever. Keby som nebola vydatá a mala by som priateľa, ktorý by mi dal takýto prsteň, asi by som skákala desať metrov do vzduchu. Ale samozrejme, ja už vydatá som a môj priateľ je...on. A preto som sa doteraz držala pravidla, že bez priateľa mi bude najlepšie (samozrejme aj kvôli tomu, že ma nikto nechcel).

Spoza mňa sa ozval James, ktorého hlas som zaregistrovala až teraz

Ups! Gambar ini tidak mengikuti Pedoman Konten kami. Untuk melanjutkan publikasi, hapuslah gambar ini atau unggah gambar lain.

Spoza mňa sa ozval James, ktorého hlas som zaregistrovala až teraz.

,,Radšej toľko nečum, lebo ťa prídu predavačky vyhnať s metlou v ruke." zasmeje sa a ja pretočím očami a idem späť k nemu.

,,Idiot." zamrmlem a idem dolu eskalátorom.

,,Čo si to povedala?" povie James a ja rýchlo vyskočím a idem smerom k východu.

,,Že máš pekný palec na nohe." milo sa naňho usmejem, ale on ma rýchlosťou svetla vyhodí na rameno a nesie ma do stredu nákupáku.

,,Ty lemra lemravá pusť ma!" kričím naňho a všetci nakupujúci sa na nás dívajú a krútia hlavami.

Bože to je taký trapas! Neviem o čo Jamesovi ide, ale...nestihla som ani dokončiť myšlienku a ucítila som na sebe niečo studené. Ten debil ma hodil do fontány, čo je v strede nákupáku. Rýchlo som sa postavila a vyprskla vodu z úst. Nahodila som pohľad vraha a pozerala sa, ako sa James šúľa na zemi. Schytila som ho za rameno a prehodila ho do vody. No nie úplne prehodila. Skrátka som ho potiahla za ruku a on keďže sa rehotal, a taktiež je grambľavý, tak neudržal rovnováhu a šľahol. Ale zdá sa, že to James čakal a stiahol ma so sebou pod vodu.

Keď sme sa konečne dostali z fontány, boli sme celí mokrí a pochybujem, že sa to uschne cestou z nákupáku. A aby toho nebolo málo, moje nové veci, čo som si kúpila, boli taktiež mokré. Vyšli sme von a rozmýšľali čo teraz.

,,Asi pôjdeme na prechádzku čo ty na to?" povie James a ja naňho škaredo pozriem.

,,Fajn! Dáš mi aspoň tašky do kufra?" spýtam sa a idem k jeho autu.

,,Také mokré?" povie ako malé dieťa.

,,A kvôli komu sú mokré?" vyčítavo sa naňho pozrie a on zmĺkne.

,,No tak nepindaj!" doplním a hodím si tašky do kufra.

Vydáme sa teda na potulky mestom. Bude to trvať minimálne dve hodiny kým sa ako tak uschnem, takže z toho vyplýva jedna vec. Hneď ako prídem späť do lesa, Jamesa vlastnoručne zaškrtím a hodím ho do jazera. Čo tu akože mám robiť dve hodiny?! Neviem síce na čo myslel James vtedy, keď ma hádzal do tej fontány, ale bol to ten najdebilnejší nápad, aký ho mohol napadnúť. Koho by sakra napadlo niekoho hodiť do fontány, ktorá je v strede nákupného centra?! Ah! S ním to budem mať ešte v živote ťažké. Hmmm...čo teraz budeme robiť? Ou! Niečo ma napadlo.

,,Neurobíme ešte nejaké fotky?" spýtam sa a James chvíľu rozmýšla.

,,Čo za to?" lišiacky sa usmeje a ruky si obmotá okolo môjho pásu.

Usmejem sa naňho a ruky si obmotám okolo jeho krku. Nakloním sa k jeho uchu a obliznem si pery.

,,Nerozpáram ťa a nepovesím na tvoje črevá." potľapkám ho po líci a on zdvihne ruky do vzduchu.

,,Tak fajn, ale foťák mám v aute, takže tu chvíľu počkaj." povie a rozbehne sa preč.

Spokojne sa usmejem a sadnem si na obrubník a vyhrievam sa na slnku. Aspoň trochu mi to pomôže. Teda dúfam. Chvíľu si len tak pohmkávam a pozerám sa naokolo, keď zrazu si všimnem Josha ako ide po ulici s nejakou babou. Žeby si našiel novú frajerku? Potešila som sa a postavila sa. Chcela som ísť za ním, ale potom som sa zarazila. Nebude mu to podozrivé? Veď som len nedávno u neho bola na 'návšteve'. Čo mu poviem, keď sa ma spýta, že čo tu robím? Skrátka to zvalím na to, že ho mám rada, a že mi chýbal, ale že som tu iba nachvíľku. Áno! Super. Idem smerom k nim, ale keď začujem ich rozhovor, nemôžem uveriť vlastným ušiam.

Weird? Only UNIQUE!Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang