† Toto nedopadne dobre †

1.3K 89 0
                                    

,,Dark! Ja to nezvládnem." začal panikáriť a chodiť po izbe.

,,Hej!" skríkla som a tým upútala jeho pozornosť.

,,Kľud človeče! Nepanikár! Čo sa stalo?" spýtala som sa a sadla si na posteľ.

,,No vieš...ja neviem či to zvládnem. Č-čo ak spanikárim a poviem nejakú blbosť?!" tiež si sadol na posteľ a začal zhlboha dýchať.

,,Brácho! Pokoj! Určite nejakú blbosť povieš." začala som a on mi skočil do reči.

,,No tak dik. Ty vole!"

,,Hej! Nedokončila som. Povedala som, že určite nejakú blbosť povieš, ale určite nebudeš sám. Podľa mňa všetky tie rečičky, že dnes ti to sekne alebo vypadáš úžasne, pripadajú ako blbosti. Ale baby na to letia, takže..." mykla som ľahostajne plecami a pozrela sa ako si vydýchol.

,,Neboj dopadne to dobre. A to ti hovorím ja, tak si to váž." zasmiala som sa a on tiež.

,,A teraz už bež. Potrebujem sa prezliecť." tlačila som ho ku dverám.

,,Dik ségra." povedal a ja som ho vytisla z izby.

Ah! Čo si obliecť? Serem na to. Obliekla som si tričko, ktoré som si naboku uviazala, rifľové kraťasy a na to sivý sveter.

Vyšla som z izby presne vtedy, keď Josh

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Vyšla som z izby presne vtedy, keď Josh. Premeral si ma pohľadom.

,,Mohla si si dať väčší výstrih." zasmial sa.

,,A ty si sa mohol oholiť." vrátila som mu to a žmurkla naňho.

Zatiaľ ešte nemá na brade ani chlp, a preto som mu to povedala. Neznáša, keď si z neho robí niekto srandu, kvôli tomu, že má bradu hebkú ako detská prdel. Zišla som dole schodmi a nazula si obyčajné čierne plátenky. Vyšla som von a čakala na Josha. Zatiaľ som si dala selfie. Išla som urobiť ďalšiu, keď na mňa zozadu skočil Josh. Zhodila som ho zo seba a spolu sme sa pozreli na tú fotku. Ja som tam bola vyškerená s lietajúcimi vlasami a Josh s vyplazeným jazykom zavesený na mne. Tú fotku si rozhodne nechám. A hneď si ju aj dám na tapetu. Nastúpili sme do auta a viezli sa ku Nataly. Sedela som vzadu, i keď som nechcela. Donútil ma. Grrrr. Cestou k nej som rozmýšľala aká asi bude. Hmmm. Josh mi o nej povedal iba to, že je sexy a hanblivá. To mi moc nepomôže, ale budiš, prečo nie. Ako poznám Josha bude to nízka bruneta s hnedými očami. Keď sme zastavili pri jej dome skoro ma vystrelo. Stáli sme totižto pri dome kde býval Nick.

,,Prečo si mi nepovedal, že je to Nickova príbuzná?" nahla som sa k nemu.

,,Netreba odsudzovať skôr ako niekoho spoznáš." pretočila som očami.

,,Máš chvíľku poézie či čo?!" zachvíľu vyšla z domu nejaká baba.

Na moje prekvapenie to nebola bruneta a nemala hnedé oči. Mala modré oči, bola nízka a mala ryšavé vlasy. Na sebe mala krátke čierne šaty.

Weird? Only UNIQUE!Where stories live. Discover now