† A hrajú sa aj bozkávačky? †

875 74 20
                                    

James

,,Lebo mi na tebe záleží!" vykríknem skôr ako si stihnem uvedomiť, čo som vlastne povedal.

Dark sa zatvári zmätene a ja na tom nie som o nič lepšie. Do riti! Áno chcel som jej to povedať, ale nie až tak skoro. No, už je neskoro. Pozriem sa na Dark s malou dušičkou. Nahodila svoj slávny kamenný výraz, a tak nemám ani len potuchu ako sa cíti. V iných situáciach na mňa jej kamenná maska neplatí, ale teraz som príliš rozrušený na to, aby som skúmal čo je pod ňou. Pozriem sa na ňu rovnako kamenne ako ona na mňa.

,,Až príliš." dodám pošepky a sklopím zrak.

Asi päť minút sa nič nedeje, a tak sa na ňu pozriem. Tvári sa akoby sa medzi niečím rozhodovala, ale medzi čím? To vie len ona. Nakoniec sa pohne a pretrie si tvár. Ruky si dá vbok a zamyslene na mňa hľadí. Potom potrasie hlavou a prehovorí.

,,Mali by sme ísť, lebo si zase budú domýšľať." usmeje sa a odpochoduje von z izby.

Ani neviem prečo,ale zranilo ma to. Keď dievčaťu vyznáte city a ona sa robí, že sa nič nestalo...no povedzte, nie je to kruté? Ale oveľa lepšie ako by ma mala rozpárať a povesiť na vlastné črevá, takže...Myknem plecami a tiež idem do obývačky. Všetci tam niečo rozoberajú, a tak si len prisadnem a pozorujem ako sa Dark baví s Jaysonom. Nakoniec ma do debaty zatiahne Lucas a aspoň na chvíľu som prestal myslieť na to čo sa stalo. Netrvalo dlho a niekto sa ozval a vyrušil nás z rozhovorov.

,,Nezahráme si fľašu?" ozvalo sa súhlasné mrmlanie, a tak som sa zdvihol a priniesol fľašu.

Dopil som to čo v nej bolo a hra sa mohla začať. I keď sa mi moc nechcelo, ale proti ostatným nemám šancu, takže prečo nie. Aspoň bude sranda.

,,A hrajú sa aj bozkávačky?" spýta sa Lucas a uškrnie sa na Dark.

Tá nahodí hrôzostrašný pohľad a zamračí sa. Mne to došlo až potom, keď som zistil, že tu je jediná baba. Tak to nie! Ak sa jej niekto čo i len dotkne, odtrhnem mu gule.

,,Ak sa ku mne niekto čo i len priblíži, už nikdy si nezapichá. Jasné?!" povie Dark a nahodí milý úsmev.

Uuuuu. Presne pre toto ju mám rád. Nedá sa. I keď je to trošku nevýhoda aj pre mňa...nie že by som chcel niečo skúšať, ale...možno raz. Fajn. Nemám šancu. Už som s tým zmierený. Hra sa začne a hráme ju dobrú hodinu. A to je len začiatok. Zatiaľ na mňa nepadla ani raz. Za to Dark má dnes šťastie a padla na ňu asi už deväťkrát. Niektoré úlohy boli vážne stupidné, a tak si Dark musela dať dole niečo z jej oblečenia. Stihla si už vyzuť obidve požky a dať si dole gumičku z vlasov. Teraz má na sebe len šortky a tričko. Samozrejme aj spodné prádlo. Ja vol som si nedal ponožky a keďže nenosím gumičky, tak...i keď už by sa mi aj hodilo ostrihať. Brutálne mi to lezie do očí a nie je to nič príjemné, keď si každých desať minút musíte napraviť vlasy. Nezávidím babám, ktoré majú dlhé vlasy.

,,James!!! No konečne! Už som si myslel, že sa celú hru budeš len dívať." skríkne Marco a ja zvráštim obočie.

Potom mi dôjde, že sa na mne zastavila fľaša. A do riti! Som zvedavý, akú stupídnosť mi dajú tí idioti. Neberte ma zle. Sú to moji kamoši, ale niektorí sú vážne idioti. Ako ty. No jasné...to by si nebolo ty, keby si nedržalo hubu! Supídne podvedomie. Pochybujem, že som stupídnejšie ako ty. Vzdychnem si a pozriem sa naňho s nadvihnutým obočím.

,,Taaakže...čo takééé..." zamyslí sa a ja sa začínam báť, pretože nahodil ten jeho psycho výraz.

Ten výraz používa, keď vymýšľa pomstu alebo diabolský plán. V oboch prípadoch je to pre mňa na prd. Po chvíli sa na mňa zadíva a na tvári sa mu rozhostí široký úsmev. A do...

Dark

Bola som v šoku, že sa mi James priznal. Aj keď som si to nechcela priznať, bola som taká happy, že by som vyskakovala dva metre do vzduchu. Asi je na čase priznať si, že mi na ňom tiež záleží, ale nechcela som mu to povedať teraz, pretože sú tu chalani a on by urobil scénku. Keď sme začali hrať flašu, najprv to bola sranda, ale keď sa na mne tá fľaša zastavovala každý druhýkrát, tak to už taká sranda nebola. James sa celý čas nudil a popravde mi ho bolo trošku ľúto. Chcela som ho zavolať, nech ide so mnou do izby, aby sme sa porozprávali, ale práve vtedy to asi osud nechcel a zariadil to tak, aby na ňom zastavila fľaša. Celý čas sa naňho, ten jeho kamoš pozeral akoby bol psychopat, ale to sú tu asi všetci, takže čo. Keď sa začal usmievať ako idiot, prestávalo sa mi to páčiť. Trochu som sa bála, čo za idiotskú vec vymyslel, ale na druhej strane, je to predsa len hra.

,,Skoč do jazera aj s oblečením!" zákerne sa usmeje a mne zabehne slina.

Začnem kašľať ako besná a Jay sa na mňa divno pozerá. James úplne stratil farbu. Robí si srandu?! Nemôže ho nútiť teraz skákať do jazera. Preskočilo mu?! Ak to James príjme, na nič nečakám a beriem ho na psychiatriu. To radšej nech si vyzlečie tričko a bude mať po problémoch. Pozriem sa na Jamesa s ustarosteným pohľadom. Keď sa nám pohľady stretnú, on nahodí kamennú masku a otočí sa späť.

,,Alebo sa bojíš?!" povie posmešne ten chalan a ja ho spražím pohľadom.

V duchu naňho zosielam všetky možné kliatby a zaklínadlá. Drž hubu inak...ani to nestihnem domyslieť a on začne vydávať zvuky ako sliepka. James sa naštvane postaví a hodí naňho ten najhrôzostrašnejší úškrn aký som kedy videla.

,,Fajn." povie a namierí si to k dverám.

Nikto na nič nečaká a vybehnú za ním. Ja zostanem ešte chvíľu sedieť ako prikovaná, ale nakoniec sa spamätám a vybehnem von. Prídeme k jazeru a ja sa pretlačím úplne dopredu. Nie James! Nerob to! Poslednýkrát sa na nás pozrie a zrak sa mu padne na mňa. Ja nahodím prosebný pohľad, ale to on už beží k jazeru. Skočí a...čľup. Nervózne prešľapujem z nohy na nohu a naťahujem krk, aby som videla kedy sa vynorí. Ešte stále nič. Trvá to až pri dlho. Do riti...on sa nevynoril!

Weird? Only UNIQUE!Where stories live. Discover now