† Pre istotu †

1.7K 104 9
                                    

Myslela som, že ma napne. Jacob sa tam olizoval s Mandy. Jacob je triedny rebel a samozrejme ten čo ma neustále šikanuje. Má hnedé vlasy a hnedé oči.

Vyspal sa asi s každou babou na tejto posratej škole

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Vyspal sa asi s každou babou na tejto posratej škole. Teda SKORO s každou. So mnou ešte nie. Raz sa o to pokúšal, ale bol príliš opitý na to aby sa vyhol mojim úderom. A nemyslite si, že preto ma začal šikanovať. On by si to ani nepamätal keby som mu nespravila monokel. On ma šikanoval omnoho skoršie. No a Mandy je triedna pipka, ktorá má svoje dve verné riťolezky Lauru a Nicolett. Teda tri. Na konci roka sa k nim pridala Lucy. Lucy je fakt pekná baba. Pridala sa k nim len preto lebo si ju ževraj žiadny chalan inak nevšimne. Heh! Keby dávala aspoň trochu pozor, všimla by si, že za ňou slintajú skoro všetci chalani.

 Heh! Keby dávala aspoň trochu pozor, všimla by si, že za ňou slintajú skoro všetci chalani

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Snažila som sa udržať raňajky tam kde sú. Ale asi to nezvládnem. Veď dobre že ho Mandy nezožere. Pekný začiatok roka. Rýchlo som sa presunula do poslednej lavice. Dala som si do uší slúchatka a pustila pesničku od BVB-We don't have to dance. Ah! Ako ja nenávidím školu. Pomaly sa zhromažďovali ďalší a ďalší moji spolužiaci. Vítali sa a rozoberali ako bolo cez prázdniny. Zadívala som sa von oknom. Že som si ja nezobrala môj skicár. Zachvíľu zazvonilo a do triedy napochodoval náš triedny pán Stalk.

,,Dobrý deň deti. Takže školský rok opäť začal..." začal svoj monológ a ja som si nastavila vyššiu hlasitosť.

Predsa len má to svoje výhody sedieť vzadu. Vyložila som si nohy na vedľajšiu stoličku, ktorá bola ako vždy prázdna. Jemne som si poklepkávala do rytmu pesničky. Zrazu sa rozleteli dvere a dnu vošiel nejaký chalan. Čierne dlhšie vlasy, modré oči, vyšší odo mňa asi tak o pol hlavy.

 Čierne dlhšie vlasy, modré oči, vyšší odo mňa asi tak o pol hlavy

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Tváril sa ľahostajne a zároveň odstrašujúco.

,,Ah! Prvý deň a už aj neskoro. Tak deti toto je James Lay." ukázal na chlapca a potom sa k nemu obrátil.

,,James! Bež si sadnúť k Da..." už-už chcel povedať moje meno, keď som naňho hodila ten najvražednejší pohľad.

,,Vieš čo! Bež radšej k Nicolett. Pre istotu." posledné slová zašepkal, ale počul ich každí v triede.

Sedela som tam asi pol hodinu. Keď som si vytiahla slúchatká učiteľ ešte stále niečo mlel.

,, ...rozdám vám rozvrh a od zajtra sa normálne učíte." po celej triede sa ozývalo nesúhlasné mrmlanie.

Čo je vlastne zajtra za deň? Ah! Štvrtok. Nemôžeme sa začať učiť až od pondelka? Nieee! My sa musíme začať učiť hneď. Aj tak múdrejší nebudeme, tak nechápem načo sa tak ponáhľať.

,,Tak! Môžete ísť." povedal a ja som vyštartovala ako prvá.

Rozbehla som sa von. Samozrejme Josh tam už bol opretý o auto a rozprával sa s nijakou jeho bandou. Bola tam jedna baba. Hneď ako som ju uvidela mi bola nesympatická. Kozy mala až kdesi pri brade a smiala sa ako postihnutý tuleň. Bola zmachlená viac ako veľkonočné vajíčko. Šla som rovno k nim. V polke cesty mi niekto skrížil cestu.

,,Ah! Odpáľ!" pozrela som sa na dotyčného.

Bol to Jacob aj s jeho bandou. Medzi nimi bol aj James.

,,Ale ale slečinka si dovoľuje!" zasmial sa a pritisol ma o stenu najbližšej budovy.

,,Uvidíme sa zajtra v škole." žmurkol na mňa a zasmial sa.

Keď odišli všimla som si, že to Josh celé sledoval. Nemyslíte si, že je to zlý brat. Nie je! Už veľa krát mu chcel dať cez hubu, ale ja som mu to nedovolila. Odlepila som sa od steny a namierila si to k autu.

,,Čawko sestrička!" usmial sa na mňa Josh.

Iba som mu kývla hlavou a chcela nasadnúť do auta. Ale pred dverami stála tá baba a práve vydávala tulenie zvuky, ktoré mali byť pravdepodobne smiech.

,,Uhni!" povedala som kľudne.

,,Čo?" povedala tým piskľavím hlasom a nadvihla jedno obočie.

,,Ah! Si hluchá? Povedala som uhni!" stále som hovorila pokojne a ostatný sa na nás iba dobre zabávali.

,,Prečo by som mala?! Taká sopľaňa mi nebude rozkazovať." prekrížila si ruky na prsiach a tvárila sa dôležito.

Pozrela som sa na Josha, ktorý nasadil pohľad prosím ťa, len sa kroť. Znova som sa pozrela na tú kravu. Ani sa nepohla.

,,Tak fajn! Poviem ti to ešte raz slušne. Zdvihni tú tvoju prdel a uhni, inak ti k tomu dopomôžem." snažila som sa tváriť čo najkľudnejšie, ale vnútri mňa to vrelo.

Áno viem! Dám sa ľahko vyprovokovať, ale nenechám si predsa skákať po hlave. Tá krava sa len uškrnula a zostala stáť.

,,No to isto!" snažila sa byť drsná, ale ja na to teraz nemám náladu.

Skrátka som ju zdrapila za vlasy a odtiahla preč. Celý čas jačala ako zmyslov zbavená. Pustila som ju a nasadla do auta. Dala som si slúchatká do uší a čakala na Josha. Keď sme prišli domov zaliezli sme do izieb a každý si robil to svoje. Ja som sa nachystala do školy a vzala si skicár. Mám tam už asi dva týždne načatý obrázok, ako inak, vlka. Pustila som sa do toho. Za pár hodín som to mala hotové. Bola som s tým celkom spokojná.

 Bola som s tým celkom spokojná

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Začalo mi škvŕkať v bruchu. Pozrela som sa von oknom. Už bol večer. Postavila som sa a lenivými krokmi zišla dole schodami. Na poslednom schode som sa zarazila.

Weird? Only UNIQUE!Where stories live. Discover now