3.11; the plan

4.8K 330 42
                                    

3.11; a terv

C A L U M;

Az összes levelet elolvastam, de semmi érdekes dolgot nem találtam. Nem létezik, hogy nem találok semmit sem. Valahova lekellett írnia Lukenak. Hova tehette? Ha a leveleket ide rejtette, akkor a többit? Elásta, vagy mi? Faszom ki van... Ha megtalálom esküszöm megölöm...

A leveleket elégetem, utána újra elszívok egy cigit. Sarah és Nash azóta már egy csomó üzetet hagyott, de próbáltam nem foglalkozni vele. Hova rejthette, Luke? Az ágya alá? Vagy talán azt is elégette? Újra átnéztem a szobát, sehol sem találtam semmit sem. Az iróasztalában kettő könyv volt, az egyik olyan volt, mintha már agyon lenne olvasva. Az oldalai barnák voltak, felvoltak gyűrve. A borítója is szakadt volt már. Lassan kinyitottam, és olvasni kezdtem a sorokat.

" Lucy ma elment a könyvtárba Calummal, megnéztem őket. "

" Lucy tegnap az anyukájával volt vásárolni, annyira gyönyörű. "

" Calumot mindenki gyűlöli. Kivéve Lucy... "

" Lucy túlságosan is jóba van Calummal. Félek, hogy elveszi tőlem. "

" Elkell rabolnom őt, mielőtt még teljesen belészeret. "

" Késő, mindent elrontottam. "

" Tönkretette az életem. "

Levágtam a könyvet a földre, elég nem tudom tovább olvasni. Miért ír ilyeneket? Miért állítja be úgy az egészet, mintha az egész az én hibám lenne? Undorító... Nem én tehetek róla, hogy elbaszta az életét... Bassza meg is tovább olvasom!

" Együtt járnak, lassan már egy hónapja. "

" Ma összevesztek. Lucynak egy jobb barát kellene... "

" Ma annyira csodálatos volt. Sajnos kibékültek... "

" A suli vécéjében dugtak... Végignéztem az egészet. "

" Calum a folyosón is fogdossa... Nem tudja elképzelni mennyire rosszul esik. "

" Gyűlölöm mindkettőt. "

" Szeretem Lucyt... "

" Bárcsak az enyém lehetne... "

És ennyi. Tovább lapoztam, de már nem volt semmi. Az utolsó oldalig végignéztem mindent, de akkor észrevettem, hogy a borító belsejénél oda van ragasztva egy kis cetli.

" Brooklyn- nem jó "

" május ötödike, tizenegy óra- tökéletes "

" Kalifornia; Morday utca 86.- tökéletes! 2 fő, 5 napig. "

Becsuktam a könyvet, azonnal felálltam. Kalifornia... Lucy mindig is elakart menni oda. De Luke ezt honnan tudta?! Miért is kérdezek ilyet? Hisz mindent tudott róla! Kettő fő, öt napig. Lucy négy napja tűnt el. Holnap lesz az ötödik. Szóval... egy napom van rá, hogy odaérjek Kaliforniába, és megmentsem őt! Ha letelik az öt nap végleg elveszíthetem.

Tudtam! Annyira tudtam, hogy sikerülni fog!

Lerohantam a lépcsőn, s egyenesen beszállva a kocsiba tárcsáztam Saraht. El sem hiszem, hogy újra tudom hinni azt, hogy megmenthetem...

Sex lessons; cthWhere stories live. Discover now