3.9; letters

3.8K 332 26
                                    

3.9; levelek

C A L U M;

Újra beleszívok a cigimbe, aztán tovább iszom a kávémat. Sarah és Nash már hazament, de én úgy döntöttem itt maradok még éjszakára. Habár eddig semmit sem találtam, úgy gondolom van esélyem. Biztos vagyok abban, hogy Luke elrejtett itt valamit. És biztos vagyok abban is, hogy az a valami el fog vezetni Lucyhoz.

Mit csinálhat vele? Félek abba belegondolni, hogy már megerőszakolta, vagy esetleg bántotta. Mind a kettő számomra elég lenne, hogy kicsináljam. De tényleg. Ha megtalálom rohadtul meg fogom ölni. Oh, de még mennyire fogom még élvezni!

Miután elrendeztem magam, bementem újra a szobába. Újra nekiláttam a keresgélésnek. Egy óra eltelt, semmi. Két óra eltelt, semmi. Úgy érzem hibába kutatom fel az egész házat semmit sem fogok találni. Ésszerűen kell gondolkodnom.

Luke hova rejthette el? Hova akart mindig is menni?

Kár gondolkodnom, mert kurvára fogalmam sincs. Mindig is gyűlölt. Mert egy kicsivel is jobb voltam nála valamiben. De mindegy is.

Újra a szobájába megyek vissza fél órával később, az íróasztala. Biztos abban van valami.

Minden fiókot felkutattam, és kihúztam a helyéről, de semmi. Semmi. Semmi elrejtett kis papírka. Semmi jel. Hogy az Isten faszába hagyhattam, hogy elvigye?! Mekkora bolond vagyok! Simán kitörhettem volna az ajtót, de nem csak ordíbáltam! Hagytam, hogy elvigye! Nem hiszem el...

Mérgemben leveszem a képeket, és apróra szakítom az összeset. Tönkre tett minket. Kurvára nem ezt érdemeltük. Legalábbis Lucy nem. Már akkor leállíthattam volna Lukeot, amikor a sulibam először Lucynak támadt. Akkor is egy fasz voltam. De nem érdemlem meg, hogy elvegye tőlem őt. Kurvára nem!

Ahogy az összes képet letépem a falról észreveszem, hogy egy tábla van mögötte. A sok kép miatt nem is látszódott. Lassan levettem, azonnal megláttam a hatalmas lyukat a falban. Tele papírokkal, tele porral. Hány hónapja lehet ez itt?

Ahogy kivettem az első lapot rögtön megláttam...

Kedves Lucy!

Calum megcsal téged

  Üdvözlettel: Luke.

Aztán egy másik...

Szeretlek, oké? Calum megcsal, én csak meg akartalak védeni tőle!

Sorra olvastam fel az ilyen leveleket, de mindegyik hazugság volt. Megcsaltam én Lucyt? Hogy találhat valaki ilyet ki? Mégis ki ez, aki ezt ki meri találni? Hát persze, hogy Luke...

Undorító. Már tudom, hogy mivel próbálta magával csábítani Lucyt. Már értem.

Mindig is szerelmes volt belé.

Sex lessons; cthWhere stories live. Discover now