3.3; whore

4.2K 324 42
                                    

3.3; szajha

Fürdés után, azonnal a hálószobába vezetett, út közbe persze magam köré tekertem egy törölközőt, elét hideg van idefent az emeleten. Az ágy előtt álltam meg, vártam, hogy mit fog csinálni. Talán ad egy pizsamát, amiben aludhatok. Vagy elmegy felöltözik, mert ő még most is meztelenül van. De nem. Egy szempillantás alatt eltávolította rólam a törölközőt, igaz háttal álltam neki, és csak a fenekemet láthatta, de akkor is majdnem elbőgtem magam. Ha egy idegen férfi hozzámér azonnal rosszul leszek, és elhányom magam. Calum érintése volt a világon a legjobb, és csak az övét bírtam elviselni. Luke ajkait újra nyakamhoz érintette, megse mozdultam. Talán elkellene szaladnom. De meztelen vagyok. Visszakellene mennem a fürdőszobába, és bekelle zárkóznom.

Amikor Luke keze hozzáér a mellemhez kiráz a hideg, elhúzódok autómatikusan tőle. Fintorogva néz rám, mintha valami rosszat csináltam volna. Számára minden rossz amit csinálok.

- Gyere ide. Most.- hangja kemény volt, szigorú. Hátrálni kezdtem, ő pedig lassan sétált felém.- Lucy.- morogta, mire futásnak eredtem.

Lerohantam a lépcsőn, utána jobbra fordultam, majd később rájöttem, hogy a konyhában vagyok. Luke rettenetesen gyors volt, talán még Calumnál is gyorsabb. Hátulról elkapta a derekamat, mire én egy tálat vágtam a fejéhez, amit a pulton találtam.

Mégjobban dühös lett. Újra hozzávágtam valamit, de ezúttal nem láttam mit dobtam a fejéhez a sötétség miatt.

- Te büdös szajha! Állj már le az Istenért is! Büdös szajha, kuss legyen!- sikítani kezdtem, felemelt, majd azonnal felvitt az emeletre.

Az ágyra dobott. A fényben most már láttam, hogy a szemöldökénél a bőr fel van szakadva.

- Mégis mit képzelsz? Azt akarod, hogy megöljelek?- némán bámulok lá, a takaróval betakarom magam.

Rámveti magát, hirtelen falni kezdi ajkaimat, kezeimet lefogja, s erősen szorítja őket. Lábaimmal próbálkozom ellökni magamtól, minden próbálkozásom sikertelen.

Amikor abbahagyja felemelkedik, kék szemeivel engem néz.

- Azt csinálsz amit mondok, világos? Nem futsz el, mert úgyis elkaplak. Ha nyugton maradsz, és engedelmeskedsz nem esik baja a kis családodnak, világos? Vagy azt akarod, hogy a haverjaim szétverjék a férjecskédet és megerőszakolják a kislányodat?- nem felelek, inkább csak rémülten nézek rá.- Helyes.- elégedett vigyort vág, aztán újra feláll.

Sex lessons; cthOpowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz