4; new day

13.2K 501 37
                                    

4; új nap

Másnap reggel semmi kedvem nem volt, iskolába menni. Végül is kinek van kedve jól mondom? A reggelem pocsékan indult. Miután apa elvitt a suliba újra szembe kellett néznem Hemmingsel. Nem akartam vele találkozni, de a sors úgy döntött összeakar vele hozni.

- Na, megérkezett...- hallottam meg hangját a hátam mögül. Remélem nem hozzám szólt, mert ha mégis megajándékozom egy bal egyenessel.- Hé, Lucy hol hagytad a védelmezőidet?- hangjában hallani lehetett a gúnyt.

- Oh, Luke te is itt vagy.- csúszik ki a számon, egy kicsit unottan. Közbe kiveszem a szekrényemből a holmikat.

- Szia Lucy!- Jodie sétált mellém, feltűnően boldogan. Lemaradtam valamiről? Áh, nem érdekes, amúgy se érdekelne.

- Heló. Calum?- kezdtek érdeklődni.

- Az irodalom terembe, ma olyan vidám, vagy hogy is mondjam.- nem is értem miért ilyen vidám. De tényleg.

- Értem akkor megyünk?- kérdezem Jodietól behajtva a szekrényemet.

- Aha mehetünk.- elindultunk az irodalom terem felé, ahol át kellett magunkat vinni a hosszú kicsi folyosón, ami tele volt bordákba könyöklő diákokkal. Yeah, nagy nehezen ezt is túl éltük.

Az irodalom terembe belépve meglátom Calumot, ahogy a telefonját nyomkodja boldogan. Az első ami eszembe jutott az, hogy pornót néz. A másik az, hogy meztelen nők képeit nézegeti. A harmadik pedig, hogy a tanulmányi eredményein röhög. De én inkább az elsőre tippelek.

- Heló Cal!- ülök le padtársam mellé. Igen szinte minden órán Calummal ülök. Nem tudom miért. Kivéve matekon, ott eléggé kivagyok fogva.

- Lucy, csá.- csak ennyi? Csá. Hát kapd be Hood.

- Mi ez a nagy öröm?- kérdezem Calumtól. Ahogy megkérdeztem ezt, hirtelen eltűnt ez a jó kedve. Ajaj.

- Mi? Ja, semmi. Nincs semmi!- jól van Hood megbeszéltük. Ismét leghátul ültünk, mint mindig. Ahogy becsengettek mindenki maradt, és elkezdődött az óra. De még mindig nem értem Cal miért volt ennyire boldog.

Túléltem hat kínzó órát. Azt hiszem ez számomra nagy teljesítmény. Az ebédlőben ülünk. Ma éppenséggel nem történt semmi "balhé". Jodie a salátáját ette Cal pedig az én ebédemet. Igen az én ebédemet. Mert ő volt olyan béna és nem hozott magának semmit sem. A suli konyhája meg ma enyhén rossz ételek voltak.

- Elmegyek vízért ti kértek valamit?- kérdezte tőlünk Jodie. Mi csak megráztuk a fejünket és folytattuk, amit eddig csináltunk.- Mindjárt jövök.- állt fel az asztaltól és ment el Jodie. Egy ideig csendben voltunk, majd Cal megszólalt.

- Ma ráérek.- mondta Cal felén fordulva. Először nem tudtam mire gondol, de aztán rájöttem.- Arra gondoltam, hogy mehetnénk a könyvtárba.- és akkor meg kellett szólalnom.

- A könyvtárba!? Calum ugye tudod, hogy mi az a könyvtár?- akadok ki.

- Nyugodj már le! Figyelj, ott dolgozom. És van kulcsom hozzá. Az a hely jó lenne. Hacsak nem akarsz egy elhagyatott raktár épületbe dugni.

- Hangosabban nem tudod mondani?

- A könyvtárba lesz és kész.- zárta le a vitát. Olyan jó ötletei vannak komolyan. Jobb helyet nem talált volna ugye az már meghaladja a képességeit.

- Felőlem.- mondom neki unottan.

- Gyere ötre oda csak mi leszünk ketten.- még jó, hogy mi leszünk ketten, Jézusom!

Ezután már nem is nagyon beszéltünk. Ebéd után mindegyikünk hazament én pedig elkezdtem készülődni.

16:46

Ideje indulnom, mert Hood leszedi a fejem, ha kések. Várjunk hol is van a könyvtár? Basszus már vagy ezer éve nem voltam ott.

16:56

Tíz perccel később a könyvtár ajtaja előtt állok. Kezemet ráhelyezem a kilincsre majd lenyomom azt. Belépek a poros, koszos helyiségbe. Calumot látom egy széken ül, telefonját nyomkodja. Tekintetét rám szegezi, majd nagyot nyel. Kezdődjön el az első szex óra.

Sex lessons; cthDonde viven las historias. Descúbrelo ahora