10; second sex lesson

17.3K 579 26
                                    

10; második szex óra

16:59

Bal kezemmel lenyomom a kilincset, és belépek a könyvtár ajtaján. Calum ugyanazon a széken ül, mint múltkor telefonján böngészik. Ahogy megszólal az ajtócsengő felpillant, és rám mosolyog.

- Szia.- áll fel székéből. Elmormogtam egy " heló " -t ő pedig közelebb jött hozzám.

- Van valami baj?- tekintete aggódást sugárzott.

- Semmi. Nincs semmi.- ejtettem egy mosolyt felé.

- Szuper, akkor menjünk.- megint a könyvtár végébe sétáltunk, mint ahogy azt múltkor tettük. Calum helyet foglalt egy széken, én pedig megint a könyvespolcokat kezdtem pásztázni.

- Nos, mit szeretnél csinálni?- kérdezte.

- Nem tudom.- nevetek fel.

- Nem ülsz le?- mutatott az ölére. Nagyon cseles Calum, nagyon cseles. Mosolyogva az ölébe ültem szembe vele, hogy lássam milyen képet vág.

- Ezt megtudnám szokni.- vigyorgott, éreztem, hogy kezei fenekemhez vándorolnak.

- Elég meleg van itt. Nem?- mivel kint szakadt az eső elég hideg volt, és rendesen felöltöztem. Viszont itt meglehet sülni.

- Nem akarsz egy kicsit levetkőzni?- kezeit derekamra helyezte egy nagy vigyor kíséretében. Lassan lehúztam a farmerkabátom, azalatt pedig egy vékony szürke pulcsi díszelgett. Calum kezeit pulcsim alá dugta majd kibújtatott a vékony anyagból. Most már csak egy vékony fekete top volt rajtam, légzéseimet egyre gyorsabban vettem, vajon Calum mire készülhet?

Gyengéden megcsókolt, majd nyakamat kezdte beinteni puha csókokkal. Bal kezemet sötét hajába túrtam, ami rettenetesen puha volt. Kirázott a hideg Calum gyengédnél gyengédebb csókjai miatt. Fejemet hátrahajtottam, hogy jobban hozzáférhessen nyakamhoz, és ezt ki is használta. Amikor egyszer csak felszisszentem, rájött, hogy az a nyakam legérzékenyebb pontja, így azt kezdte még jobban szívni, ezen tuti marad nyom. Felnyögtem, tudtam, hogy mosolyog. Lejjebb haladt, míg azt vettem észre, hogy a toppot is levette rólam. Felsőtestemen csak egy fekete melltartó díszelgett, ami Calum kikerekedett szemekkel vizsgált. Alsó ajkába harapott, kezeit a hátamon lévő kapocshoz értek. Egy ideig bajlódott vele, de utána sikerült kikapcsolnia. Ledobta a melltartómat a mellette lévő székre, újra melleimet vizsgálta. Kezeimmel próbáltam valamennyire takarni őket, még sosem voltam ilyen helyzetbe, és hogy is mondjam egy kicsit szégyenlős vagyok.

- Gyönyörű vagy.- suttogta, mire mogyoróbarna szemeibe néztem. Istenem milyen gyönyörű szemek.

Megcsókolt, majd áttért mellemre. Puha, finom csókokkal intette be őket, míg én haját téptem. Miután ezt megunta bekapta az egyik mellemet, és gyengéden szopni kezdte. Légzésemet nem tudtam normalizálni, össze- vissza kapkodtam. Egyik kezével megfogta a másikat, majd gyengéden masszírozni kezdte. Erősen téptem a haját, mire ő is durvulni kezdett. Hol kicsiket, hol nagyokat nyögtem ami tetszett Calumnak. Az a bizonyos huncut vigyora nagyon tetszett.

Ajtónyílást hallottam, valaki jött. Calum nem zárta be az ajtót.

- Calum...- nyögtem. Még mindig csinálta.- Calum...- eltoltam magamtól, érthetetlen fejjel nézett rám.

- Mi az?- kérdezte.

- Valaki jött.- de már késő volt. A könyvtárosnő fejét láttam meg a polcok között, mire felsikítottam.

Sex lessons; cthWhere stories live. Discover now