19; third task

10.8K 562 49
                                    

19; harmadik feladat

- Oké! Két póló, egy pulcsi, egy cicanadrág, és egy farmer van rajtam. Szerinted eléggé fel vagyok öltözve?- épp Emma könyvébe olvastam bele -ami rettenetesen szar nem tudom ezt honnét szerválta- amikor a lány odaállt elém, miszerint mondjak véleményt, hogy jól néz- e ki.

- Hát nem fogsz megfagyni azt garantálom.- felnevetek, majd a könyvet becsukom, s azt átnyújtom a lánynak.

- Ha rám hallgatsz nem veszel fel semmit sem.- Luke arcán hatalmas vigyor lesz, én pedig csak megforgatom a szemem, miért kell ennyire seggfejnek lennie? Miért?

- Hemmings szádat alapállasba.- ejtett felé Emma egy gúnyos mosolyt.

- Hány óra?- kérdezi a még mindig mellettem fekvő Calum.

- Negyed tíz múlt.- mondom, s mégjobban betakarózok.- Megfagyok olyan hideg van itt.

- Szerinted én? Lefagynak a golyóim, itt miért nincs radiátor?- hisztizett Luke.

- Luke, ezeket a faházakat nyárra tervezték, nem pedig őszre.- világosította fel Emma.

- Miért nem nyáron jöttünk akkor?- problémázott tovább Luke.

- Lucas, kussolj már be!- szólók oda a fiúnak aki csak védekezésképp felemeli mind két kezét.

- Lehet, az ebédlőbe meleg lesz.- mondja Calum.

- Jaj, ne is mond. Amit ott adnak az mindennek nevezhető, csak kajának nem!- hisztizett ismét Luke. Kinyírom komolyan.

- Oké, inkább elindulok hamarabb, minthogy hallgassam Luke hisztijeit!- mondtam.

- Oké, befogom.- motyogta a szőke hajú srác.

Félórával később, már mindenki kész volt. Így hát elindultunk az ebédlőbe, bár fogalmam sincs miért hívjuk így. Találósabb név a nagy faház, na jó inkább ráhagyom ez nekem nem megy.

Bár fogalmam sincs mi lesz a feladat, hallgattam Jodiera, és rendesen felöltöztem. A biztonság kedvéjért.

Luke benyitott az ajtón, oldalán Emmaval, hátuk mögött pedig mi mentünk Calummal. Ahogy elnézem ismét utolsóknak értünk ide, de hisz miért is csodálkozok? Lukenak még be kellett állítania a haját, oh hát persze így már érthető miért késtünk ennyit.

Tylart pillantottam meg, aki kissé mérgesen nézett ránk, oops. Csak tíz percet késtünk, miért olyan nagy dolog ez?

- Most, hogy mindenki itt van, kezdetét veheti a második feladat.- a fiúk ujjongani kezdtek, azt hiszem ők valamit sejtenek.- Nos, ez a feladat a lányoknak lett megtervezve, így ma este ők fognak egymás ellen versengeni. A feladatban a fiúk kérdezi fognak a lányoktól, és értelem szerűen a lányoknak muszáj lesz rá válaszolniuk.- ennyi? Komolyan ennyi a feladat? Majd megsülök olyan dög meleg van itt bent, és komolyan ennyi a feladat? Megverem Jodeit.- Azonban, ha a lányok hazudnak, vagy esetleg nem akarnak válaszolni a kérdésre, meg kell válniuk az egyik ruhadarabjuktól.- a fiúk hangos 'huu' - ba kezdtek, én pedig legszívesebben el futottam volna az ofőhöz.

- És azt honnan tudják majd mikor hazudunk?- szólal meg egy lány.

- Oh, ne aggódj Ava, olyan kérdéseket teszünk fel nektek, hogy nem bírtok majd hazudni, annyira összefogtok zavarodni.- vigyorgott Scott. Hohó, álljunk csak meg. Én miért nem láttam még Avat az osztályban? Komolyan ennyire vak vagyok, vagy csak én nem tudom kik vannak az osztályba?

- Nos, érthető a feladat? Mert nem kell ehhez nagy ész, hogy felfogjátok.- gúnyolódott Tylar. Némaság egyenlő a beleegyezéssel.- Remek! Fiúk helyezzétek kényelembe magatokat, lányok álljatok a fiúk elé, gyerünk!- csapta össze a két kezét Tylar, mi pedig lányok követtük az utasítását.

- Nekem kibaszottul melegen van!- suttogta nekem Emma, aki mellém állt.

- Ne aggódj nekem is. Jobb feladatot nem bírt Tylar kitalálni?- akadok ki.

- Ja, ez nagyon szar feladat.- minden lány beállt a sorba, huh akkor kezdjük.

- Ki akarja feltenni az első kérdést?- kérdezte Tylar a fiúktól.

- Majd én.- felelte Scott.- Nos, akkor...- futott végig a lányokon szemével.- Jodie, mond csak ha a faházba egyedül lennénk egy éjszakára, hagynád hogy megdugjalak?- a fiúk röhögni kezdtek, szegény Jodie pedig össze- vissza dadogott. Míg végül inkább levette a pulcsiját, mert erre a kérdésre nem akart válaszolni.

- Emma!- szólalt meg Luke.- Leszopnál ma este a fürdőszobába?- a fiún elégedett vigyor jelent meg, ez a feladat csak a fiúknak jó, baszd meg.

- Menj a picsába Hemmings, a te farkad már rég elhervadt mióta megdugtad a takarítót.- és szép volt, Emma adj egy légpacsit! A lányok kuncogásba törtek ki, én pedig szó szerint már röhögtem. Még Tylar is röhögött oh, Hemmings ezt megkaptad!

- Alison, mit gondolsz arról, hogy Jack és te még nem dugtatok?- kérdezte ismét Scott, Alisontól aki három emberrel volt arrébb tőlem.

- Öhöm, mi... vagyis Jack...- dadogott a lány.

- Nem vagy túl beszédes.- kuncogott Scott a fiúkkal együtt.

- Jacknek nem állt fel hagyjátok őt békén!- és kész. A fiúknál kidőlt a röhögés. Szinte már leestek a székről annyira röhögtek. De őszintén Emma arcát meglátva belőlem is kitört a nevetés. Jézusom, ez nekem túl személyes információ.

És így ment legalább egy órán át. Rengetegen röhögéssel. És a ruhák csak úgy fogytak rólunk, a fiúk pedig cifrábbnál- cifrább kérdéseket tettek fel. Voltak, akik inkább kiléptek a játékból, igen nekem is ez kellett volna. De valamiért nyerni akartam. Végre nyerni akartam valamiben.

A sorban már csak Emma, én és Veronica álltunk. Rajtam már csak egy trikó volt, és egy cicanadrág. Komolyan még a cipőmet is levettem azért, hogy versenyben maradjak.

- Veronica igaz, hogy a saját apádat izgattad fel a garázsotokban?- a kérdés Liamtől jött, aki kedves mosollyal nézte a lányt, Veronica persze azonnal zavarba jött, mint ahogy a többiek is.

- Kilépek.- mondta a lány, majd odament a többi lányhoz.

Oké, nem tom eddig én miért nem léptem ki, de úgy látszik Emma is győzni akar. Hát akkor játszunk.

- Lucy...- mondta ki a nevem Calum, aki eddig szinte mindegyik lánynál megszólalt, csak nálam nem.- Mond, lefeküdnél Lukekal?- a kérdés váratlanul ért. Ezzel mégis mit akar elérni Calum? Érthetetlenül meredtem a fiúra, de válaszolnom kell.

A lányok valamit sugdolóztak egymásnak, de nem érdekelt.

1. Nem vetkőzhetek le az osztály előtt, nem vagyok ribanc.

2. Luke ezt az egészet pedig nem tudhatja meg.

- Kösz, inkább kilépek.- felhúztam a cipőm, majd az ajtóhoz rohantam, haragszok Calra, szar feladatunk volt, oh az istenért is legyen már ennek vége!

Sex lessons; cthWhere stories live. Discover now