Félice |Hoofdstuk Achtenveertig | [1]

4.6K 211 26
                                    

POV Kirian

Ik neem haar dichter tegen mij aan. "Goedemorgen schat" zei ik misschien iets te opgewekt wanneer ik merk dat ze wakker werd. Met slaperige oogjes draaide Félice zich om in mijn armen, waarna er een kleine glimlach verscheen. "Morgen" zei ze terwijl ze een korte hand door haar haren haalde en meteen weer tegen me aan begin te nestelen. Met mijn hand streelde ik haar arm e' drukte weer een kleine kjs tegen haar voorhoofd. Gisteren was het gebeurt. Het matingsproces was voltooid. Nu zou ik Felicia nog beter moeten aanvoelen. Was ze gelukkig, verdrietig, boos, lastig... Noem maar op, dan zou ik dat ook ervaren. Onze band werd sterker.. Hoopte ik toch. Want als ze geen wolf had... Wat maakte het ook uit? Ik hield van haar. Dat was het belangrijkste.
"Wat gaan we vandaag doen?" vroeg ik zachtjes terwijl ik naar haar slaperig gezichtje keek.
Felicia begon zich langzaam uittestrekken en legde zich weer goed tegen me aan. "Ik ging vandaag met Lizy winkelen" antwoordde ze. Ik knikte even. Ik wou vandaag met haar hebben over samenwonen. Waarschijnlijk ging ze het te vroeg vinden, wat ik ergens niet begreep. Het was gewoon voor ons wolven om bij elkaar in te trekken als we een keer onze mate hadden gevonden. Maar ze kwam van een 'andere' wereld. Toch zou ik het graag hebben. Binnenkort werd ik 23, de perfecte leeftijd om alfa te worden en dan zou ik haar naast me moeten hebben.

"Gezellig, doe je de groeten tegen je zus?" vroeg ik.

"Hmmm" mompelde ze en verstopte haar gezicht in mijn armen. Ik begon langzaam te glimlachen, ze was zo een schatje en helemaal van mij!

---

Met een grote glimlach liep ik de trap af. "Wat maakt jou zo vrolijk?" ik keek op en Max net het huis binnenkomen en de deur achter zich sluiten. "Ik ben gewoon gelukkig" zei ik en liep richting de keuken terwijl ik op de voet gevolgd werd door Max.
"Nee, nee laat le raden jij en Félicia.. Gisteren?" ik draaide me om en keek hem glimlachend aan. Ik was er niet beschaamd om. Maar om er trots op te zijn? Natuurlijk was ik trots op haar, dat ik haar de mijne kon noemen, maar om te zeggen dat trots was omdat we seks hadden? Nee.

"En voelt her al anders?" vroeg hij met een glimlach. "Wat?" vroeg ik niets begrijpend terwijl ik uit de koelkast een flesje water nam. "Ja, jou band met haar? Waar is ze trouwens? " vroeg hij terwijl hij vragend rond keek en zijn blik uiteindelijk op mij liet rusten.

"Ze is met haar zus gaan winkelen" zei ik en nam een slok. En haalde teleurgesteld mijn schouders op. "Niet echt, er is precies iets tussen ons twee dat onze connectie verstoord" zei ik jammerend. "Dat is wel raar ja" zei Max en was precies plots ver in gedachte.
"Wanneer komt ze hier wonen?" Zei hij naar mijn zin iets re enthousiast. En dat meekte hij aan mijn blik dat ik het niet zo plezant vond. "Sorry" zei hij meteen. "Zo bedoelde ik het niet"
"Ik ben benieuwd wanneer ik mijn mate entmoet" begon hij om van onderwerp te veranderen.
Ik wist dat Max er ook meezat dat hij zijn mate nog niet had gevonden. Max was twintig dit jaar geworden en dus drie jaar jonger dan mij. Het zat niet echt mee met ons. Normaal duurde het nooit zolang dat we zo lang moesten wachten eer dat we onze mate vonden. Maar ik klaag zeker niet, Félicia was het wachten waart.
"Ze zal wel in de buurt zijn" zei ik en keek hem met een kleine glimlach aan.
Max begon te zuchten. "Pff ik hoop het maar want..."
Ik kon niet horen hoe Max zijn zin afmaakte, want er ging van al door mij heen, alsof er een gevecht in mijn hoofd bezig was. Mijn wolf was aan het wenen en tegelijk aan het springen van geluk. Mijn ogen werden groot en toen besefte ik pas te groei wat er aan de hand was.
Max keek me niets begrijpend aan, "Alles goed maat?" vroeg hij op een bezorgde toon. Ik keek hem aan en het enige wat ik zei was;

"Félicia"

---
Hoi Schatjes,
Weer een nieuw stukje, wat zou er aan de hand zijn? Laat het weten in een reactie? Vergeet zeker niet te stemmen en te reageren 😘

Btw zouden jullie iets voor me willen doen? Mijn nieuw verhaal StarStruck lezen? :) bekijk mijn profiel voor meer info :) 😘

❤Paradise

Félice Where stories live. Discover now