Félice | Hoofdstuk Twaalf |

5.9K 241 8
                                    

POV Félicia

"Félicia, kan je even spreken?" hoorde ik mijn Nederlands leerkracht vragen.

Ik keek Amber en Sofia aan, "We wachten buiten op je" zei Amber en liep samen met Sofia en de rest van de klas het lokaal uit.

"Ja, meneer? Heb ik iets verkeerds gedaan?" vroeg ik afwachtend en keek hem vragend aan. Ik kon me niet bedenken wat ik fout gedaan had, buiten dat ik mijn opstel zo hard verknald had.

"Ik wou het hebben over jouw opstel" begon hij en haalde tussen een hoop papier mijn opstel te voorschijn. Waarna hij het over het bureau naar mij toe schoof.

Mijn ogen werden groot terwijl mijn mond open viel.

"Heb je al eens gedacht om volgend jaar taal en letterkunde te gaan studeren," vroeg hij terwijl hij mij aan keek, "want eerlijk gezegd je hebt er aanleg voor, een 9,5/10 zijn punten die ik niet snel geef"

Nog steeds kon ik het niet goed vatten, was dit serieus? Ik had nog nooit zulke goede punten behaald en zeker niet voor Nederlands.

"Denk er eens over na," zei hij nog.

Ik knikte en liep naar buiten, verbaasd van mijn eigen prestatie. Dit had ik enkel te danken aan Kirian. Hij had mij echt de nodige inspiratie gegeven die ik nodig had.

---

- Raad eens hoeveel ik op mijn opstel heb?-

- Oh,nee je hebt een onvoldoende? Het spijt me zo! hahaha grapje, je bent sws door toch? :) -

- Ik heb een 9.5/10!!!! Mijn leerkracht raad me zelfs aan om taal en letterkunde te gaan studeren kan je dat geloven?-

-Ik wist wel dat je het kon ;) -

"Met wie ben je eigenlijk aan het studeren?"

Ik keek van mijn gsm naar Sofia en Amber die tegenover mij zaten. Een glimlach verscheen op mijn gezicht. "Kirian" zei ik zacht liet even kort mijn gsm aan hun zien, waarna ik hem weg stopte in mijn tas.

"Weet Luke dat je met hem stuurt?" vroeg Amber bijna op een fluisterende toon.

"Alsof dat wat uitmaak, ik denk dat Luke ook wel wat meer stiekem doet tegen over haar", antwoordde Sofia.

Ik haalde zachtjes mijn schouders op, waarna ik nee schudde.

"Ik heb hem niets verteld. Denk ook niet dat dat het slimste plan is sinds hun eerste en laatste ontmoeting", zei ik en keek hun beiden aan.

"Denk je dat hij het zou uitmaken als hij er achter zou komen?" vroeg Amber.

"Ik heb eigenlijk geen idee, want hij wilt er precies niet echt over praten, over het 'thema Kirian'" zei ik terwijl ik met mijn vingers een aanhalingsteken maakte.

---

"Félicia" zijn stem klonk zo ver weg, maar ook zo dichtbij.

"Félicia" herhaalde hij.

Langzaam opende ik mijn ogen en keek in zijn ogen. Zijn ogen! Mijn lichaam begon warm te worden, alsof het voor het eerst begon te leven.

Zijn hand legde hij op mijn heup en met één ruk trok hij mij dichterbij hem. Verlegen keek ik naar de grond terwijl ik verlegen lachte

"Je bent zo mooi, laat me genieten van je glimlach"

Snel schudde ik mijn hoofd. Ik wou niet dat hij me zag.

Tintelingen verspreiden zich door mijn wang, wanneer hij mijn wang aanraakte met zij hand en zo mijn gezicht naar hem toe draaide.

"Zo mooi" zei hij.

Mijn wangen gingen van hun natuurlijke blos naar tomaat rood. Maar toch voelde het natuurlijk aan. Ik voelde mij goed bij hem. Ik wou enkel hem, ik wou bij hem zijn, hij mocht mij niet los laten, pas bij hem voelde ik mij compleet.

"Ik hou van je" zei hij zacht, waarna hij zijn lippen langzaam op de bijna drukte.

***

"Félice stop met mompelen ik probeer te slapen"

In een ruk werd ik wakker en keek om me heen. Wat? was het maar een droom?

Ik keek naast me en zag Luke liggen. Luke? wat deed hij hier in mijn bed. Langzaam haalde ik een hand door mijn haren en keek op mijn klok. Het was half drie s'morgens.

Ik liet mij weer op het kussen vallen. Luke lag in mijn bed, terwijl ik net droomde over... Kirian?!

Zelf kon ik ook niet goed meer herinneren dat ik Luke had uitgenodigd om te blijven slapen, maar hem kennende had hij zich waarschijnlijk zelf uitgenodigd. Maar hadden we dan?

Ik wou het eigenlijk niet weten of ik seks heb gehad met Luke. het enige wat ik wist is dat ik het echt gedaan moet maken met Luke. Lizy had gelijk. Sofia en Amber hadden gelijk. Het hoofdstuk tussen Luk en mij was afgelopen.

Ook al had ik geen idee of ik wel degelijk verliefd was op Kirian of iets voor hem voelde... Ik wou hem gewoon beter leren kennen en meer tijd met hem doorbrengen. Als ik zelfs over hem begin te dromen..

Sinds de dag dat ik Kirian heb ontmoet is alles anders geworden. Hoe vreemd het ook klinkt, maar het is alsof hij er is voor een reden...

---

Hoi,

Hier is eindelijk weer een nieuw hoofdstuk! Sorry dat het wat langer op zich heeft moeten wachten, maar ik hoop dat jullie het een leuk stukje vinden!

Binnenkort is het valentijn en ik ga proberen om voor dan een kei mooi, lang en romantisch stukje te schrijven speciaal voor jullie!

Ik wil jullie nog eens bedanken voor de vele stemmen en het lezen! Ik had nooit gedacht dat mijn verhaal zo een succes zou hebben, dank jullie wel daarvoor!

❤ Paradise

Félice Where stories live. Discover now