Názov, ktorý sa mi už nechce vymýšľať

145 15 2
                                    

"Ooch, čo to zase je?", vzdychla Ivy.
"Hmm, vyzerá to na armádu malých čiernych bodiek, ale nie som si istá", skonštatovala Harley.
Skôr než Ivy stihla vybuchnúť nad Harleyným postrehom, ju predbehla Annabeth: "No, ja si myslím, že to budú skôr Pythónove hady. A podľa jeho rozhovoru s Hemerou, ak ostaneme v paláci, tak sa nám nič nestane, pretože nás tu chce len zdržať, aby vďaka Eildonom zotročil bohov", zhrnula Annie.
"Fuf, už zase bohovia. Necháme ich jeden deň samých a nedokážu sa o seba postarať. Mali sme si tie schopnosti nechať a bolo by po probléme....", začal dudrať Percy a Annabeth nad ním len pretočila oči a venovala sa zas rozhovoru.
"Tak? Čo urobíme?", spýtala sa Opal.
Aryanna sa na ňu starostlivo pozrela: "No v prvom rade, ty neurobíš nič. Budeš pekne v bezpečí a ja s ostatnými pôjdeme do Tábora, aby sme ich varovali a pripravili sa na boj."
"Mami. Je to aj môj boj. Som silná. Môžem pomôcť!", snažila sa Aryannu prehovoriť Opal.
"Rob ako myslíš", povedala nakoniec bezradne Aryanna a Opal potichu jasala.

Evakuovali celý palác a ryby, čo tam žili sa rýchlo vyparili.
Nakoniec ostali už len hrdinovia, ktorí sa pochytali za ruky a vďaka bohyniam sa premiestnili k Táboru.

Vošli do Tábora, kde ich už všetci čakali. A keď poviem všetci, myslím vážne všetci.

V Tábore bolo strašne veľa rôznych ľudí, a aj neľudí. Percy radšej hneď pristavil Cheiróna a opýtal sa, čo sa stalo.

"Prišli sem postupne a povedali, že ich poslal nejaký had. Ofión", povedal Cheirón a pokrčil plecami, akože ani on nepozná mytológiu do takých detailov, aby vedel všetky príšery, či bohov, či príšerných bohov, či božské príšery.

Percy s Annabeth sa rozhliadli po všetkých hostiach a keď zbadali Piper, Lea, Nica a Willa, zamávali im, aby prišli k nim.
Piper sa hneď na nich usmiala a pribehla: "Konečne ste späť. Čo sa vlastne deje? Všetci tu povedali, len že ich poslal nejaký had, pretože, ževraj potrebujete pomoc."
"Noo", začal Percy a povedal jej všetko o skaze sveta a prichádzajúcom Pythónovi.

Zatiaľ, čo sa rozprávali s Piper, bohyne sa rozhodli, že spravia niečo užitočné a pôjdu presvedčiť Olympanov, aby im pomohli.
Harley pribehla k Percymu a povedala mu plán: "Ja s Ivy pôjdeme presvedčiť Dia, aby dal nejakú pomocnú ruku, aj keď on je v poslednom čase veľmi rozľadeny kvôli minulej bitke. Stále sa totiž sťažuje na všetko okolo neho. Ževraj mu Hazel nejak poškodila moc, alebo sa mu nepozdáva vzhľad Olympu a podobné márnivosti. Samozrejmé má len jemne zranenú pýchu, lebo bol porazený a bez vás by to nezvládol. No..."
"Harley k veci!", zvolala na ňu Aryanna.
"Jasné, jasné", rozpačito povedala, "Takžeee, pôjdeme. Aaa Aryanna s Opal asi pôjdu zmobilizovať zas Poseidonove sily", povedala ledabolo Harley a odskackala k bohyniam, ktoré sa znova spojili a premiestnili.

Percy len zťažka preglgol a vrátil sa k debate.
"Takže kto všetko tu presne je?", spýtala sa Annabeth.
"Nenapísala som kompletný zoznam, no tak v skratke je to asi päť stád divých kentaurov, tridsať kyklopov na čele s Tysonom, dvadsať lesných duchov s Groverom a Juniper, pridali sa aj Artemidine lovkyne na čele s Tháliou, a Amazonky.
Vo vzduchu sa ešte trblietali aj vzdušný duchovia a medzi nimi aj manželka kouča Hedgea, Mellie.
Prišlo ešte aj stádo pegasov", dokončila výpočty Piper.

"Blackjack!", zvolal Percy, keď uvidel starého priateľa.
"Ahoj šéfko. Počuli sme, že tu máte nejaké problémy", povedal mu Blackjack.
Percy prikývol a otočil sa k Tysonovi, ktorý ho kyklopsky objal: "Braček!"

Annabeth zas obklopil celý Athénin zrub, ktorým chýbala ich vedkyňa a chceli počuť jej dobrodružstvá. Za pár posledných rokov sa z nej pre niech stala dosť veľká legenda, no ona to tak nebrala: "Teraz neni čas na nejaké príbehy", povedala a otočila sa aj k ostatným. Našla si nejaký peň a vyliezla naň, aby na ňu bolo dobre vidieť. Všetci sa zrazu utíšili a chceli si ju vypočuť.
Annie sa nervózne pozrela na Percyho, ktorý pribehol hneď k nej a spoločne povedali: "Nezavolali sme vás len tak", začal Percy a prenechal slovo Annie, "Prichádza nové nebezpečenstvo. Prichádza had Pythón", povedala a dav sa zrazu strhol. Nejaký taborník sa spýtal: "Tamten had?"
A Percy s Annabeth sa otočili.
Za nimi stál Ofión.
"Nie, nie, malý polokrvný. Ja som Ofión. A ďakujem vám všetkým za dobro, ktoré svojou snahou vyvolávate."
"Dobro?", spýtal sa Percy.
"Samozrejme. Dobro a zlo. Vždycky musia byť v rovnováhe a Python tú rovnováhu práve porušuje", objasnil Ofión a ešte povedal: "Tamtí to chápu", všetci sa otočili a uvideli asi tridsať mladých ľudí v bielych ľanových úboroch s taškami, palicami a amuletmi ako kráčajú do Tábora.
Na ich čele stáli Carter, Sadie a Zia.

Ďalšia časť :D ;)
Ľudia, som strašne rada za viac ako 4000 zhliadnutí.

Ďalšia časť :D ;) Ľudia, som strašne rada za viac ako 4000 zhliadnutí

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ste úplne super :D

ďakujem všetkým čo si tento príbeh prečítali, dali vote a aj nejaký ten koment, podporovali ho a dávali rôzne nápady

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

ďakujem všetkým čo si tento príbeh prečítali, dali vote a aj nejaký ten koment, podporovali ho a dávali rôzne nápady.
Som proste veľmi rada, že sa vám môj príbeh páči a sľubujem že len tak rýchlo neskončím :P čaká nás toho ešte dosť ;)

Som proste veľmi rada, že sa vám môj príbeh páči a sľubujem že len tak rýchlo neskončím :P čaká nás toho ešte dosť ;)

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Aaa mimochodom.. našla som istú..neviem..stránku? na Wattpade, kde ľudia chcú spojiť všetkých slovenských ľudí z Wattpadu, aby sme sa niekde stretli a to by som veľmi rada :D tak ich podporte ;)
WattconsSK

PS: pesnička :3

Percy a Annabeth- nekonečný príbehWhere stories live. Discover now