Podsvetný tím

362 35 3
                                    

Hazel ako Plutonova čiže Hádesova dcéra a ako skoro že vraj mŕtva, musí do podsvetia prestúpiť vlastnou cestou. Samozrejme, len ak by sa tam nechcela vrátiť ako mŕtva a to v tomto prípade nechcela. Mala s otcom dohodu: Vyhĺbi svojimi schopnosťami ďalší super extra ultra tajný tunel, len pre ňu a Nica, aby sa nikto z jeho ľudí nedozvedel, že takto podvádza a jeho mŕtva dcéra už nie je mŕtva. Pravidlá sú jasné: Používať len v prípade núdze, Nemotať sa veľmi po podsvetí nech ťa nikto nevidí a chodiť vždy aj s Nicom. Teraz bol stopercentne stav núdze, oco... neboj nikto ma neuvidí...veď pravdepodobne tam nikto není a Nica sa vydáva nájsť. To k pravidlám a pre istotu proste nepovie kde ten vchod vybudovali. Je to proste v Európe, aby to nikoho nenapadlo. Dobre, dobre...ešte povie, že je to na fakt Hádesovskom, smutnom mieste...čiže v Anglicku. Stále tam prší čiže je to miesto pre Nica kvôli smútku z dažďa a aj pre ňu kvôli radosti zo života z dažďa. A tam aj teraz mieri. Svoje schopnosti už stihla viac vycvičiť a dokáže s nimi veľa nového. Už nie je len poslom smrti, už dokáže hĺbiť tunely, ovládať kovy a pracuje aj na ovládaní lávy. Keďže je z minulosti, tak doháňa všetko čo zmeškala a to znamená všetky suprové seriály a filmy. Veď vďaka jednému z nich sa dokázala naučiť ovládať svoju schopnosť. Je animovaný, ale aj tak sa jej ľúbi a volá sa Avatar: Legenda Korry alebo Avatar: Posledný vládca vetra. Veľmi sa jej ľúbi vládkyňa zeme Toph Baifong. Je fakt silná a drzá, trochu ako Percy a aj ona by chcela byť trochu menej tichá.
Keďže je dosť romantická duša, ľúbia sa jej aj filmy a knihy od Johna Greena. Píše veľmi pekne a ich dragický koniec jej pripomína jej starý život a osud.
Zabalila si na cestu len to najhlavnejšie: mešec s peniazmi z jednej strany a mešec s kovovými pásikmi kvôli rýchlej obrane na druhej strane nohavíc. Nechce sa jej stále dolovať kov zo zeme a niekedy to aj trvá kým konečne na niečo narazí, a preto si urobila takúto pomôcku- a odkukala to od Avatara Korry- kvôli prepadom, ktorých už zažila veľmi veľa. Už nie je tým bezzbranným vystrašeným dievčatkom. Už nikdy. A asi aj preto na ňu hneď ako vyšla, ešte pred Jasonom, Leom a Piper z Tábora, zaútočila príšera. Bola to veľká hydra, ktorá asi hliadkovala pred Táborom a čakala na nejakého nešťastníka. Nanešťastie pre ňu, jej obeťou sa mala stať Hazel. Bojovala už z omnoho väčšími príšerami, dokonca s Titanmi či Gigantmi, takže len párkrát švihla zápästím a jej nové kovové špagáty to vtiahlo do života. Hazel si mohla vybrať akúkoľvek zbraň z kovu a aj tú by mohla ovládať, ale tieto špagáty sa jej zdali najpraktickejšie a najelegantnejšie. Švihla zápästím ešte raz a uštedrila hydre nepeknú ranj do brucha. Hydra vychrlila z jednej zo svojich troch hláv oheň, ale Hazel sa dokonale uhla a znova švihla zápästím. Tentoraz hydru zranili špagáty už viac a namiesto krvi z nej prúdom vystrelil zlatý prach. Hydra ani nežmurkla a zrazu sa premenila celá na zlatý prach a zmizla. "Tak to by bolo. Zahrievacie kolo pre špagáty dopadlo veľmi úspešne," povedala si Hazel. Zrazu sa obratila a na kopci videla zástup asi dvanásť ročných polobohov, ktorý na ňu v úžase hľadeli s otvorenými ústami. "Waaau," povedal jeden z nich, "to chcem tiež vedieť robiť. Prečo nás neučia toto?" Hazel sa ozvala: "Lebo na to proste musíš prísť sám. Toto sú skôr kúzla. Každý z nás má svoj dar a každý sa ho musí naučiť rozvíjať. Ty, a ani nikto iný by to, čo dokážem nezvládol." "Tak veľa šťastia na misií," zaželalo jej jedno dievča z tej skupinky.
A tak sa Hazel vydala na cestu do Anglicka nájsť Nica.

Percy a Annabeth- nekonečný príbehDonde viven las historias. Descúbrelo ahora