Romantická večera

600 51 1
                                    

Annabeth a Percy si pochutnávali na domácich sendvičoch a sedeli na deke na kopci nad Táborom. Práve zabadalo slnko a ako by Leo povedal, bolo to super-romantické. Obaja už dojedli a Annabeth sa oprela o Percyho, ktorý si ju pritúlil k sebe. Bola to dokonalá romantická večera, presne taká akú si Annabeth vysnívala. Zakončila sa ešte dokonalým bozkom pri západe slnka. Percy to dokonale načasoval a keď presne začalo zapadať, pobozkal ju. Pri tomto bozku si pomyslela na ich nekonečný bozk v Tábore Jupiter, keď ho konečne našla. Vtedy a aj teraz mala pocit, že by mohol spadnúť aj meteorit a ona by si nič nevšimla. Potom sa pozerali na krásnu hviezdnatú oblohu a Annabeth Percymu ukázala asi všetky súhvezdia. "Tamto je Veľký voz alebo Veľká Medvedica a hneď nad ňou je jej syn Malý Medveď alebo Malý voz. A tamto je Orion aj s jeho psami."
Zrazu v diaľke zazreli malý predmet medzi hviezdami. Približoval sa k nim a zrazu padol pár metrov od Percyho. Obidvaja sa k nemu rozbehli a keď boli blízko pri ňom, zrazu sa otvoril a vypadol z neho papierik s nápisom: Gaia mala tajný plán a aj po jej zniceni sa naplnil. Bohovia sú v nebezpečenstve.

Trochu sa asi začínam učiť od Strýka Ricka s tými jeho romantyckými Percabeth chvíľami, ktoré dokonale kazí. Aj keď, stále som len amatér. ;-)

Percy a Annabeth- nekonečný príbehWhere stories live. Discover now