mektup

4K 222 37
                                    


kızlar yeni bölümü dört gözle beklediğinizi biliyorum. kısa da olsa yazdım. ama içime sinerek yazdığım söylenemez. umarım beğenirsiniz. sizleri seviyorum. öpücükler...sibel. 

multimedia: alex 43 yaşında


ALEX....

yanlış duydum.... biz birbirimizi seviyoruz derken rüzgarı kastetmedi. ben yanlış anladım. işte sırf o yüzden ne dedin diye sormuştum. 


karanlıktan kurtulmayı başaralı tam on dört yıl olmuştu. karanlığımın aydınlığı kadınım serçem beni dünyanın  en mutlu erkeği yapmıştı. 

küçücük bir kızken deliler gibi aşık olduğum onu her şeyin ortasına attığım nerdeyse ölümüne sebep olduğum. ayrı kaldığımızda ölümleri düşleyen ve hatta bunu uygulamaya kalkan narin bir serçe olduğu halde güçlü bir kadındı benim kadınım. 

herşeyin üstesinden gelmişti.. karanlık bir adamı ve onun karanlık aşkını aydınlığa çevirmiş o adama dört çocuk vermiş on dört yıldır huzurla yaşamamız için didinip durmuştu. 

dört tane çocuğumuz var bizim. üç erkek bir kız. 

oğlum rüzgar. benim kanımdan değil ama onu asla diğer çocuklarımdan ayırmadım. zeki akıllı uysal ve sakin saygılı ve duyarlı  bir çocuk. dersleri her zaman mükemmel oynadığı maçları her zaman kazanan yüzme kursunda  hep başı çeken deneme sınavlarından hep tam puan alan okulda taktir almak onun için sıradan bir olaydı. 

kızım anastasia. doğumuna ilk adımına ilk kelimesine şahit olmadığım kızım. aradaki mesafeyi kapatmak için elimizden geleni yapıp baba kız olarak hep sınırları zorlayıp harika zamanlar geçirdiğim miniğim benim. geçen yaz tatilinde tulunda ki yazlığa gidip st petersburgda bangi jamping ve  yamaç paraşütü yapmıştık. huy olarak benim kadar asi annesi kadar inatçı  ve söz dinlemez olduğunu da unutmamak gerek. 

ve ikizlerim marco ve vilademir.  marco tam bir teknoloji delisi bir çocuk tüm oyunları tüm programları yeni çıkan tüm teknoloji alet ve edavatlarını bilir. biraz sinirli bir yapışı var oyunlarda istediğini yapamadığında iki tane lap top bir tablet üç telefon kırmışlığı bile var. 

vilademir ki ona demir dememiz konusunda oldukça ısrarcı. o ikizine bakış daha sakin ve uysal hatta biraz fazla içine kapanık ve sessiz bir çocuk. 

ikizler tek değil çift yumurta ikizi pek benzerlikleri yok ne karakter olarak nede sima olarak birbirlerine benzemiyorlar. 

geçmişin gölgesi bizi bırakmaz derken biz 14 yıldır mutlu ve sorunsuz bir hayat yaşıyorduk ta ki serçe delice rüyalar görene kadar. 

çocuklarımızı asla geçmiş hayatımıza bulaştırmadık. hep beraber kocaman bir arazinin üzerinde otursak da ne ben ne reva nede akai çocuklarımızı geçmişimize bulaştırmadık. tabi hanımlarda öyle. 

serçemin gördüğü her rüyanın nasıl oluyordu bilmiyorum ama gerçeğe dönüşmesi ona belli etmesem de beni yıllardır tedirgin ediyordu. yıllar önce çocuklarla ilgili gördüğü rüyayı bir kaç hafta önce tekrar görünce serçenin korkuları bana geçmişti. 

fazla tepki vermemeye onu daha fazla korkutmamaya özen gösterdim ama yeterli olmamıştı. o rüyayı tekrar gördüğünden beri farkettim ki anastasianın hareketleri değişmişti yada başından beri öyleydi de sadece ben görememiştim. 

uso zamanında bize de aynı işkenceyi etmişti. bizim kardeş olduğumuzu asla bir araya gelemeyeceğimizi söylemiş hatta serçeyi başka biriyle evlendirmeye bile kalkmıştı. 

KATİLİM vol:1 and vol:2Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin