sıradan

3.6K 223 6
                                    

Herkese selam.  Nabersiniz kizceler. Umarim hepiniz iyisinizdir.  kisa bir bölüm ama yarın akşama sürprizlerle dolu dopdolu ateşli mi ateşli bir bölüm sizleri bekliyor olucak. Azcıcik sabır   Yorumlar ve voteler için cok Mersi sizleri seviyorum.  Kocaman Öpücükler.... sibel....

canımın acısından mı hayal kırıklığından mı yoksa ondan bu kadar uzakta olmaktan mı pişmandım bilmiyorum. 

muğla. güzeller güzeli şehir. 

şubat sonu ama nerdeyse buralara bahar gelmiş gibi. 

Gerçekte teyzem olmayan ama ruyalarimda sevecenligiyle cok sevdiğim bir kadin asli.

Ankesorlu telefonla onu aradığım da ve Muğla'da olduğumu söylediğim de gelir mi gelmez mi diye şüpheye düşmüştüm ama o tıpkı aynı araba hatta aynı kıyafetle karşıma çıkınca icten gülümsedim.

"Ezra cok cok uzun zaman oldu" dedi ve bana sarıldı. 

"Bitkin görünüyosun"

"Konusmaliyiz teyze" dediğim de aslında ne konusacagimizi biliyor gibiydi. 

"Buraya gelmenin nedeni herseyi öğrenmiş olman mi yoksa küçük bir kaçamak mi" ahhh keşke küçük bir kaçamak olsaydı. 

Cevap vermedim ona
Oda sorusunda ısrar etmediği icin mutluydum.

Evin kapısından içeri girince iki kocaman köpek üzerime doğru koşmaya başlayınca bu kez çığlık atıp saklanmadim çünkü bu iki köpeği bile özlemiştim.

"Tango cash " dedim ve üzerime atlamalarina izin verdim.  Teyzem sakinca ve afallamis olarak bana baktığında yine aceleyle pot kırmıştım ama içerden cikan Tunç enişte tam zamanında yetişmişti.

"Ezra bu eşim Tunç" dediginde teyzem biliyorum dememek icin zor tuttum kndimi.

Bu iki insan bana elinden gelen yardımı yapacaktı biliyordum ve onlara minnertadim.

Içeri geçtiğimizde teyzem Tunç enisteyi gönderdi ve bana uc yil boyunca dadılik eden kadin makbule teyze elinde cay tepsisiyle karşımda belirdi. 

Sakın bir pot kırma ezra diye uyardim kendimi. 

Çayımdan bir yudum alıp teyzeme döndüm. 

"Herşeyi biliyorum teyze ve sana teyze dememem gerektiğini de biliyorum ama"

"Hey hey dur dur. Emine annen olmaya bilir ama ben seni görür görmez sevmiştim tiyze dedigin ilk ani hatırlıyorum ezra. Sen bnim yeğenimsin annen kim olursa olsun" yuce gönlünü bu kadar cömert kullanıyordu iste aslı. O kadar sevecen ve iyi kalpliydi. Eminede olmayan hersey onda vardı. 

" anlat teyze ne olur anlat" dedim ama duyacaklarima hazır mıydım bilmiyorum. 

"Annen içimizde en akıllı olaniydi korkusuz cesur atak ve cevalldi. Erkek gibiydi.  Babamlar bizi yurda verdiklerinde onunla yillar geçirdik dört yaş küçüğüm eminedem." Dedi ve cayindan kocaman bir yudum aldi ve bir sigara yakti. Ahhh tamda ihtiyaçim olan şey.  Bende bi sigara yaktim teyzemin şaşkın bakışları altinda.

"Beni evlat edinen aile sağ olsun hic bir kaydımi bnden saklamadi ve bir gun eminenin karşısına çıktım ben lise sondaydim o üniversiteye gidiyordu. Cok güzeldi ezra inanilmayacak kadar güzeldi. Bir süre sık sık görüştük ama sonra birden kayboldu.  Ve bir kac ay sonra cikageldi. Yanında sen ve bir kadin vardı" dedi ve sigarasini tek nefeste yarıya kadar içine çekti. 

"Misafirim oldular. Kadin kim diye sordum arkadaş dedi. Kiz kimin dedim benim dedi ama yalan söylüyordu sen nerdeyse bir yaşındaydın ama annen gideli beş ay olmuştu. Israr edince  seni çaldığıni birine karşı koz olarak kullanacagini söyledi.  Bebeğini kaybetmişti onun yerine seni alarak intikam aldığını söyledi. Onu vazgeçirmeye çalıştıkca bana düşman oldu ve bir sabah senide alarak kayboldu.  O gün bu gün onu ve seni hiç görmedim" dedi ve hikayenin sonu onda bitince bu kez sıranın bana geldiğini biliyordum. 

KATİLİM vol:1 and vol:2Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin