acınası

4.8K 251 30
                                    



lütfen lütfen allahım ona anlatmam ona açıklamam için bana tek bir şans verse yemin ederim başka hiç bir şey istemeyeceğim senden ne olur rabbim son bir şans.....


1HAFTA SONRA.....



gitti... beni bırakıp gitti...

ne tek bir söz söyledi ne de bana baktı... sadece gitti.

nerede miyim... bende bilmiyorum ormanlarla çevrili bir kulübedeyim. etrafım dikenli tellerle çevrili tek odalı tek yataklı içerisinde sadece tuvaleti olan bir hücredeyim.

buraya nasıl geldim bilmiyorum. hatırlamıyorum. pencerelerine tahtalar çakılmış ışığı olmayan tek sesin arada kulağıma gelen karga sesi olan dışarıda en az yirmi kişinin olduğunu ama tek birinin dahi konuşmadığı bir yer burası. bazen kar yağıyor pencereye bakıyorum aralık olan tahtaların arasından dışarıya bakıyorum güneş hiç yok hep alacakaranlık bir hava var bolca soğuk bolca kar. yemeklerimi getirenler kapının altındaki delikten veriyorlar tepsimi. tıpkı bir suçlu gibi cani bir canavar gibi hissediyorum kendimi.

canım acıyor dayanamıyorum bazen çıldırma noktasına gelip o delilik kapısından geçmek üzereyken buluyorum kendimi. sonra alex'i hatırlatıyor kalbim beynime. uyuşuyorum saatlerce tek bir notaya bakıp onu anılarımızı düşünüyorum. acaba demekten kendimi alamıyorum.

acaba. ona herşeyi anlatsaydım neler olurdu. herşey daha beter bir hale mi gelirdi yoksa güllük gülistanlık mı olurdu. yoo hayatım hiç bir zaman güllük güneşlik olmadı ki on sekiz yaşıma kadar yalan ama mutlu bir hayat on sekizden sonra karanlık ama gerçek bir aşk yaşasam da şuanki durumumu değiştirmiyordu içimdeki aşk.

neden gelmiyordu neden hesap sormuyordu. buraya beni o getirmişti bu belliydi. ama neden bu kadar uzaktaydı ki benden ne yapmaya çalışıyordu neden bu kadar sessizdi. her zaman kırıp dökmeyi zarar vermeyi kafama silah dayamayı beni sevdiklerimle tehtid etmeyi bilen adam şimdi sessizdi ve bu sessizlik beni korkutuyordu bu korku bedenime yansımıştı yediklerimi sürekli çıkarıyordum halsizdim ve yaptığım tek şey sürekli uyumaktı.


ALEX....

ihanet etti bana hemde ne için para için....

oda annesi gibi oda para için sattı beni...

nerede miyiz?

Rusya da...

o bana geldiğinden beri üzerinde olan garipliğin farkındaydım. düşünceli hali içime şüphelerin girmesine neden olmuştu. sabaha kadar seviştiğimizde her zamanki sevişmemizden farklı bir şeyler vardı durmuyor yorulmuyor son kez alex diyor bir daha başlıyorduk sevişmeye.

sabah olmak üzereyken yanımdan kalkıp pencereye gittiğinde.

sadakat diye mırıldandı.

uso bu dövmeyi yaptırmamı istediğinde

''bu dövme senin bana olan sadakatını benim sana olan can borcumu simgeliyor . kurt'un tüyleri arasında can ve sadakat yazıyor '' demişti. ve ezra nerden öğrendiyse artık hazineyi biliyordu bana para onun bana ihanet etmesine neden olmuştu.

kaç gündür bu ahır gibi yerdeydim ne yemiştim ne içiyordum uyuyor muydum ? zaman geçiyor muydu?

içime batan bu acı ne zaman geçer yoksa geçmez miydi? öfkem diner miydi ? ya kırgınlığım ya yerle bir olan o erişilmez aşk.

KATİLİM vol:1 and vol:2Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin