CAN KIRIKLARIM

4K 222 70
                                    

selam bayanlar baylar herkes nasıl umarım herşey yolundadır buralarda herşey gayet yolunda:))) işte yeni bölüm biraz buruk bir bölüm oldu. ezra canımı çok yaktı yazarken ağladım yaaa:((( 

video: teoman. iki yabancı

neyse siz ağlamayın ama olur mu ? 

 yorum ve vote yapmadan geçenler valla artık darılıyorum sizlere ben burda tüm gün nerdeyse pc başındayım Sizin için  ama siz vote yapmadan yoruma hiç karışmadan okuyup geçiyorsunuz bu beni üzüyor. lütfen emeğe saygınızı esirgemeyin....

hepinizi çok seviyorum.... kocaman öpücükler..... sibel.....


ALEX......

bin parçaya ayrılmıştım. 

YABANCI... demişti bana yabancı, ben, onunla, yabancı.

bundan daha çok canımı yakan bir şey olmamıştı. 

bende onun canını iliklerine kadar yakacaktım ve kıvranarak bana gelecekti sadece bana....

lanet kalbim hala umut taşıyordu içinde. hala bir yerlerde tekrar yakaladığım ve asla bırakmaya niyetimin olmadığı aydınlığım için umutla çarpıyordu. 

aşığım lan bu kadına. aşık... 

tapıyorum. inadına ukala ağzına bana kafa tutuşuna istediklerimi sorgusuz sualsiz yapmamasına ki yapsa çok sıkılırdım ama o inatla burnunu havaya kaldırdığında onu soluksuz bırakacak kadar sertçe öpmek istiyorum. 

değişmişti hemde çok. hala inatçıydı hala dik kafalı hala dedim dedikti.  

intikam  kulelerim yıkılmıştı hatta paramparca olmuştu. 

kadınımdı sevdiğim taptığım önünde eğileceğim diz çökeceğim tek kadındı. 

ben senin yengen değilim zeynel dediğinde onu oracıkta sürümek götürmek kaybolmak istesemde yapmadım. o gece gibi kara inatdını yenecek bana gelecekti ki gelmişti de zaten. ama hala uzaktı yüzüne taktığı peçe canımı sıkıyordu bir bez parçasından nefret ediyordum. 

zorbalıkla onu yüzünden çekip alabilirdim ama yapmadım o inatçıysa bende inatçıydım onun inadını kırmak için daha inatçı daha zorba hatta daha kötü bile olabilirdim. 

değişmişti evet. peçelerin kara çarşafların arkasına saklanacak kadar değişmişti. ama hala aynıydı duruşu gözlerindeki kızgınlık salınışı adımları ve hala kendini cesur sana bir aptallığı vardı hala bana karşı koyacağını düşünecek kadar aptaldı. 

miniğimiz için nasıl tedirgin olduğunu görebiliyordum ama bilmediği o benimde kızımdı ve onun için ortalığı kan gölüne çevirir ona zarar gelmesine izin vermezdim. 

ama annelik başkaydı anlayamazdım ama deniyordum. onun bana yaptığını ben ona yapmayacaktım yapabilirdim ama yapmayacaktım yapamazdım onu kızından uzaklaştıramazdım o beni ondan uzaklaştırmışta olsa ben buna katlanamazdım bende ezra da annesizliği biliyorduk hemde en acı şekilde biliyorduk bunu kendi kızımıza yapamazdım. 

affediyordum onu bana yaşattıklarını ama bana yabancısın dediği an kendimi kaybetmiş odada ne varsa yerle bir etmiştim. çünkü gözlerinde o yabancılaşmayı görmüştüm. 

damarıma basıyordu beni tahrik ediyordu ona zarar vermem için 

tamam dedim kendime onun çözülmesi için inadını kırmam gerekiyorsa kıracaktım hemde bunu en acı şekilde yapacaktım. 

KATİLİM vol:1 and vol:2Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin