kavuşma

8.1K 362 0
                                    

Kac gun... kaç saat... kac dakika... aklımı kaçırmam için daha ne kadar tutulacağım burda.  Peki aklım daha ne kadarını kaldırır ya vucudum kac iğrenç bakışı daha görmezden gelir. Babam sandığım yıllarca nefret ettigim adam meğerse babam değilmiş şimdi buna sevinmeli miyim uzulmeli miyim bilemiyordum çünkü hayatımın en boktan üçüncü gününü yaşıyordum. Alexle konuşalı uc gun olmuştu koskoca üç gun ama ondan ne bir ses nede bi haber gelmişti.  Peki ya annem! Annem nerdeydi ne alemdeydi. Aptallik edip alexden kacmasaydim şimdi burda olmayacaktım falan filan. Kndimle hesaplaşmam bitmiyordu bir türlü.  Çünkü hata üstüne hata yapiyordum.  Annem olacak kadını tanımıyordum. Babaannem meğerse babaannem değilmiş hayatım kocaman ici boş bir balondan ibaretmis. Will denilen adi manyak herseyi bir çırpıda anlatmıştı yada bnim duymamin mümkün olacakları anlatmisti ve eminim ki anlatmadigi yığınla şey vardı ama umurunda değildi.  Sadece alex'in gelip bni bu karanlık çukurdan almasını istiyordum.

"Bebeğim acıktın mi" diyen sesin geldiği yöne baktım.  Elinde tepsiyle yine aptalca sırıtarak yanima geliyordu.

"Tepsiyi yine kafana fırlatmamı mı istiyorsun" dedim.  Beni alip bu Ahırdan bozma yere kapattığında uzerindeki suyu alip içtiğim tepsiyi kafasına fırlatmiş ve iko muhteşem tokat sonucu dudağım patlamışti.

"Sana vurmaktan zevk almasam da cezan yine aynı olur kizim"

"Bana bir daha kızım deme"

"Üvey baban sayılırim senin yada amcan babanın en yakın arkadaşıyim sonuçta" dedi ve tepsiyi masanin üzerine koydu.

"Yani bir zamanlar ki en yakin arkadaşı diyelim biz ona" dedi sırıtarak.  Midemi bulandıriyordu. Iyiki de babam değildi bu iğrenç yaratık. 

"Ne istiyorsun bnden"

"Senden hımm aslında hiç bir şey seni kaçırmak planima dahil değildi aniden gelişti" 

Pislik adi hayvan aşşalık yaratık

"Alex... Onunla aranda ne var"

Sana ne ha sana neeeee

"Neden sana bir şey olmasını umursuyor beni Tehtit ediyor"

"Siktir git"

"Cok ayıp ama insan üvey babasıyla böyle mi konuşur"

İmdat diye haykırmak bağırmak böğürmek istiyorum ama dudağım acıyor.

"Tamam tamam anlaşılan sen konuşma havada değilsin iyi geceler bebeğim"

"Dur sakin ışıkları kapatma" diye bağırdım ama nafile kapatti ışıklari.

Korkma alex gelecek seni alıp gidecek. Gitmeden de will'in cesedine tükürmene izin verecek.  Sakin ol ezra. Bunuda atlatacaksin. Uyu ezra alexsi düşün karıştır aklını. Seni nasıl öptüğünu nasıl sarıldığını düşün.  Nasıl koktugunu anımsa.  Hani şu genzini yakan erkeksi yağmur ormanı kokusunu hisset.  Tadını düşün belki bir daha ne o kokuyu nede dudaklarinin tadını alamayacaksin.  Iki ucu boklu değnekten farksız konumdasin. Aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık durumun özeti.  Burdan kurtulsan alex seni zorla annene yada neydi adi Amannn her neyse işte yeni babana verecek yada zorla götürecek.  Annene verse de bi bok değişmeyecek kim o kadın tanıyor musun?  .Hayır.   babaannem dediğin kadın kimmiş neden onca yalan neden duzmece bir hayat neden duzenbazlik niçin sebep ne. Ben kimim hangisinin kizi will usoyan emine yada nazli kocabey hayatım ne zaman bu kadar karmaşık oldu.  Ahhh alex hep senin yüzünden.  Ne guzel bilmeden etmeden yalan bi hayatı yaşıyordum. Iyiydi bnim hayatım mutluydum. Zorla girdin hayatıma herseyi hallac pamuğu gibi attin.  Herseyim tepa taklak oldu. Içime şüphe tohumları ektin. Beni lanet olası her belanin içine attin.senden nefret ediyorum. 

KATİLİM vol:1 and vol:2Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin