ölüm. kalım

7.3K 313 1
                                    

Onu sevebileceğinin en yücesiyle sevdin.
titreme daha fazla kalbim.
bağışla kendini artık
onu da bırak gitsin.
o senin en ezel gününden kaderin.
sen onu nasılsa
bin kere daha seveceksin.


hayalini kurduğum onca şey sonunda gerçekleşiyordu. bana hayaller kurduran kadın sonunda kollarımdaydı  ama neye yarar hala huzursuz mırıldanışları kulaklarımdaydi. neden korkuyor neden bu kadar tedirgin neden benden kaçmak için bu kadar ağır yollara baş vuruyor anlamıyorum anlayamıyorum. bencillikti bu yaptığım ama umurumda değil bırakamam onu karanlığıma hapsetmek pahasına da olsa bırakmayacağım. 

''abi müsade var mı'' diyen zeynel kapının hemen arkasındaydı. 

''geliyorum'' dedim mırıldanarak zeynel duydu yada duymadı emin değildim çünkü ben bile zor duymuştum sesimi. kollarımda huzursuzca uyusada sonuçta uyuyordu ve son günler yine olağanüstü geçmişti onun için. ona hak veriyordum tamam onu ateşin ortasına atsam da onu ateşten kurtaran da ben oluyordum. Tehlikenin fitilini ateşlemistim onu tekrar bulduğunda ve onu bırakmayacak kadar bencil davrandığımin da farkindaydim ama kısacık saçlarının kapattığı alni adı gibi fındık burnu dolgun dudaklari biçimli kaşlari yüzüne gölge düşüren kiprikleri incecik ama hala güçlü bedeni ki o işkencelerden kurtulmak kolay değildi ve gidip gelen akıl sağlığla bu kizi nefes aldığım sürece birakmamaya bir kez daha yemin ettim. 

"Abi kahve" diyen zeynel'e baktım. Pek nadir endişelendigini bilecek kadar çok tanıyordum onu ve elime tutusturdugu kahve fincanıni nasıl sıktiğıni görebiliyordum. 

" Emine yerimizi biliyorsa diğerlerininde bulması yakındır.  Rusya'ya dönsek hem işler'' dediğinde onun gırtlağını kesmek istedim ama durdurdum kendimi çünkü haklıydı. kadınımı alıp ait yolduğumuz yere gitmeliydik. işler aksamıştı kabuğuma çekildiğimi falan sansınlar istemiyordum yoksa bir numaralı hedef olurdum. 

''devam et'' dedim sert kahveden bir yudum aldım. berbat olmuştu.

'' Tariel Onianin kız Alen abi üç yıldır uyuyan yılan uyanmış. araştırma yaptırdım. rusya kaynıyor adamlarımız sürekli alen'nin peşinde ama kadın evden çıkmıyor gibi görünüyor sadece mezarlığa gidiyor''

''uyanan yılan bu mu evden çıkmayan bir kadın mı''

''yok abi sorun orda değil burda'' diyip elime üç beş resim tutuşturdu. ivanov. seni etlerini sen canlıyken keseceğim ve sana yedireceğim. 

''şimdi anladın mı abi'' 

''ivanovu alın ben rusyaya dönmeden mahsende olsun'' dedim ve özlediğim varlığın yanına gitmek için ayaklandım. 

''abi sorun ivanov değil anlamıyorsun alen'i hatırlamıyorsun'' 

''bilmece gibi konuşma lan ne diyeceksen söyle'' dedim elimdeki fincanı  bırakıp pencereyi açtım.soğuk temine değdiğinde işlerin paranın pulun intikam güden kadınların ivanovun siktiğim mafya babalığının hiç bir öneminin olmadığını anladım önemli olan yukarıda yatıyordu. 

''abi allah aşkına ya bu alen senin o tek gecelik ilişkilerinden olan kadınlardan onu hatırlıyorum evine ben bırakmıştım onu ağlayarak ayrıldı evden hemde kocasını ve abisini öldürdükten bir hafta sonra yattı seninle ''

''ne yani abisini ve kocasını öldüren adamla yattı ve intikam mı güdüyor diyorsun'' 

''aynen öyle diyorum abi daha önce onu hiç görmemiştim ama çocuklar intikam için hazırlık yaptığını söyleyince gizlice resimlerini çektirdim ve bu o kadın o hafta sonu bardan alıp eve getirdiğin ve bir saat sonra ağlayarak evine bıraktığım kadın yanılmıyorum abi ''

KATİLİM vol:1 and vol:2Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin