yeni ben

3.4K 196 25
                                    


selam kızlar.. bölüm gecikti biliyorum ama yazdığım bölümü bu kez isteyerek sildim. çünkü bir şeyler eksik gibiydi duygusuzdu evet evet duygusuz. o yüzden sildim ve tekrar yazdım. 

yorumlarınız inanın beni çok mutlu ediyor elimden geldiğince hepsine cevap vermeye çalışıyorum. cevap veremediklerim için şimdiden özür dilerim. yorumların ve votelerin artarak sürmesi dileğiyle. 

hepinizi seviyorum ki bunu zaten biliyorsunuz.....öpücükler.....sibel....



&&&&&&&&&&


ne yapacağız marco diyen sesle kendime gelir gibiydim ama başımda ki şiddetli ağrının nedenini bir türlü hatırlayamıyordum. göz kapaklarımı zorlasam da açamıyordum. bedenimdeki uyuşukluk gittikçe artıyordu ve tepemde konuşulanları duysam da her kelime her harf beynimde kocaman olup kulaklarımı sağır edecek kadar yüksek çıkıyordu. lanet olsun bunlar neden bağırarak konuşuyorlardı ki.

''onu toparlayacak tek bir kişi var kardeşim kim olduğunu söylememe gerek yok galiba''

''ona yaptıklarından sonra onu bu evde istemiyorum marco unut bunu''

''peki o halde bizde oturur ezranın kendini mahfetmesini izleriz film gibi dimi'' 

uuu marco amcanın sesi hem alaycı hemde sert çıkıyordu. bana oldukça kızgın olmalıydılar. galiba yeni  beni kimse sevmemişti ama ben sevmiştim. tıpkı edwart gidince sapıtan bella gibi hissediyordum kendimi. hahaha benim durumuma uyan bir benzetme oldu. 

bella gibi tehlikeli sulara dalmayı tehlikeli yerlerde gezmeye tehlikeli insanlarla tanışmaya bayılmıştım. edwart da istediği kadar uzağa gitsin umurumda değil ben bu yeni beni çok sevdim.

''bağırmadan konuşur musunuz ?'' dedim göz kapaklarım sonunda bana itaat edip aralandı. yatağımdaydım ve tepemde marco amcayla uso bana bakıyordu. 

''konuşmamız gerek kızım''

''birincisi ben senin kızın değilim ikincisi zaten on gündür paso konuşuyorsun uso ve nedense benim seni dinleyeceğimi sanıyorsun'' dedim ve usonun arkasında elinde tepsiyle bekleyen erinaya işaret edip yanıma gelmesini söyledim. tepsideki portakal suyu ve ayrı kesiciyi aldım. 

ağrı kesicinin kanıma karışmasını beklerken aklıma dün gece nerde olduğumu getirmeye çalıştım ama olmadı başaramadım. 

''beni zorlama ezra sabrım taşmak üzere'' diye bağırdığında uso hemen kulaklarımı kapattım ses çoğalarak beynimde dönüyordu.

''erina banyoyu hazırlar mısın bana?'' dedim. 

''seninle konuşuyorum kızım'' diyen adama döndüm. 

''bu oyuna bir son ver artık ezra yeter''

''oyun mu ne oyunu anlamadım''

''on gündür yaptıkların her gün sabaha karşı eve sarhoş gelmeler karakolluk olmalar kavga çıkarmalar '' 

''iyi de bunlar oyun değil ki benim hayatım''

''uso bize izin ver kardeşim hem sen gürcistana gitmeyecekmiydin  uçağı kaçıracaksın''

''ucak benim uçağım marco nasıl kaçırabilirim sence'' dedi uso ama marco amca ona kaş göz işareti ederken ben kendimi banyoya attım. 

banyodan çıktığımda erina kıyafetlerimi hazırlıyordu. 

KATİLİM vol:1 and vol:2Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin