kader

5.1K 231 9
                                    

kızlar yeni bir başlık altında değilde hikayeye burda devam etmeye karar verdim. herşey o kadar farklı ilerleyecek ki tamamen alt üstü olacaksınız. loading :))))


Bir rüya insanın hayatını değiştirebilirmiydi?Benim hayatımı tamamen ve geri dönülemez şekilde değiştirilmişti. Kader denilen alin yazısına karşı gelebilirim diye çıkmıştım bu yola. Ama sonun başlangıcında olduğumu bilmiyordum. Alex onu tanıyor korkuyor ve delice seviyordum. Aşkımız cetrefilli sınavlardan geçip Sarp uçurumlara beraber göğüs gerdiğimizde önümüze çıkan engelleri aramıza girmeye çalışanları tek tek aştığımizda o cok istediğim HUZURA erişebilecek miydim? Peki sonun başlangıcında ayni yolda yürümeye yemin ettiğim delicesine aşık olduğum adam yanımda mı olacaktı yoksa karşımda mı?


Beni bırakacağıni cok iyi biliyordum ama geri gelecekti. Arabada onun gelmesini beklerken gözlerimi kapatıp radyoyu açtım

"Luis amarstorng lavi en rose" dedim ve radyodaki adamin sesi yankılandi. Tıpkı rüyamda ki gibi. şarkı yankılanmaya başladığında Gülümsedim. Hersey mi ayni olurdu allahim yaa. Kapi acilip o ormansi kokusu içime dolduğunda tek kelime etmeden bir kez bile ona bakmadan onu kndime çekip sıkıca sarıldım.

"Bana geri dön alex." dedim ve boynuma dokunan dudaklarıyla bnde onun boynuna küçücük bir öpücük bıraktım.

"Beni bırakma" dedim ve arabadan inip ciseleyen yağmurda onun gidişini izledim.

Arabaya bindigimde tanıdık yüz beni kandırmak için duygulu gözlerle bana bakıyordu.

"Seramoniye gerek yok will beni anneme götür" dedim onun ağzını bile açmasını beklemeden.

Hesaplaşma zamanı emine hanım...

evimin kapısında duran arabanın içinden indiğimde will ezra diye seslense de onu duymadım. rüyamda yaşadıklarım bir bir gerçekleşiyorsa annemin sonu da pek iyi bitmeyecekti.

insan ailesini seçemiyor ana rahmine düştüğünde yok ya ben bu kadını istemiyorum diyemiyorsan yıllar geçtikten sonra da diyemiyorsun.

annem bana ihanet edecekti hemde ne için... para....

rüya bile olsa acı çektiğim zamanları anımsadım. ve bir karar verdim.

asi nehri nasıl tersten akıyorsa bende kaderimi tersine çevirebilirdim.

gücüm yeter miydi bilmiyordum ama deneyecektim.

sonuçta ben her bir zorlukta kaçmayı bilen ve bu işte profesyonel olan biriydim yani en azından rüyamda öyleydim.

ne yapmalıydım bana tamamen yalan bir hayat yaşatan kadını terk mi etmeliydim yoksa mücadele etmek için toparlanmayı mı beklemeliydim.

galiba en mantıklısı ikinci şıktı. herkes bir şansı hak eder dimi. anneme bu şansı verecektim ama sadece beni dokuz ay karnında taşıdığı için.

derin... çok derin bir nefes alıp üç katlı evimizin dar ve rutubet kokan merdivenlerinden tırmandım. kaç defa düşmüştüm bu merdivenlerden, kaç defa el sürmüştüm boyası kazınmış merdiven korkuluklarına, kaç defa koşturarak çıkıp inmiştim şimdi çıkmaya bile zorlandığım bu merdivenlerden, bu koridorda annemin arkamdan ezra diye bağırdığı kaç zaman olmuştu.

kapımızın önündeki son basamağa oturup ona ne söyleyeceğimi düşündüm.

neden mi diyecektim. bu yalanlar neden söyledin. neden uso dan kaçtın sana ne yaptı yada anneanne sandığım kadın eliza sana ne bilgiler verdi de onunla kaçıp ta buralara geldin. kimin için çalışıyorsun neden ismini değiştirdin neden sana ajan diyorlar neden rus mafyasının içine sızdın ve en belalı adama aşık olup beni peydahladın neden beni içi boş bir yalan balonunun içine hapsettin mi diyecektim.

KATİLİM vol:1 and vol:2Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin